22.9 C
Cegléd
2024. július 15. hétfő
spot_img

A Béres csepp feltalálójáról forgatnak

Béres Józsefről forgatnak filmet Cegléden több helyszínen. A forgatás híre úgy kapott nagy nyilvánosságot, hogy a Ceglédi Gyümölcskutatóban forgatott jelenet közepébe beszaladt a 4-es út körforgalmánál megszökött fegyenc és az őt üldöző rendőrök, az erről szóló felvétel pedig kikerült a világhálóra.

Múlt hét közepén már a belvárosban is forgattak, a Dózsa Kollégium épülete például a Szabolcs-Szatmár megyei Pártbizottsággá vált egy napra. De a Gubody park előtt is a 60-as éveket idéző Volga, Zsiguli és Wartburg parkolt.

A Cseppben az élet című, négy részes, MTVA és Projekt Film koprodukcióban készülő filmsorozat Id. dr. Béres József a Béres csepp feltalálójának 60-70-es évekbeli küzdelmes életét mutatja be. A feltaláló életét már számos könyv, dokumentumfilm és színdarab dolgozta fel, azonban most először készül róla televíziós játékfilm. A premier 2019-ben várható. A forgatókönyv Petényi Katalin, Gyöngyössy Bence, Kabay Barna munkája, a rendező Gyöngyössy Bence. A főbb szerepekben ismert magyar színészek láthatók: Gáspár Tibor, Für Anikó, Huszárik Kata, Lukács Sándor, Seress Zoltán és Trokán Péter.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...