1.2 C
Cegléd
2023. november 30. csütörtök
spot_img

A Béres csepp feltalálójáról forgatnak

Béres Józsefről forgatnak filmet Cegléden több helyszínen. A forgatás híre úgy kapott nagy nyilvánosságot, hogy a Ceglédi Gyümölcskutatóban forgatott jelenet közepébe beszaladt a 4-es út körforgalmánál megszökött fegyenc és az őt üldöző rendőrök, az erről szóló felvétel pedig kikerült a világhálóra.

Múlt hét közepén már a belvárosban is forgattak, a Dózsa Kollégium épülete például a Szabolcs-Szatmár megyei Pártbizottsággá vált egy napra. De a Gubody park előtt is a 60-as éveket idéző Volga, Zsiguli és Wartburg parkolt.

A Cseppben az élet című, négy részes, MTVA és Projekt Film koprodukcióban készülő filmsorozat Id. dr. Béres József a Béres csepp feltalálójának 60-70-es évekbeli küzdelmes életét mutatja be. A feltaláló életét már számos könyv, dokumentumfilm és színdarab dolgozta fel, azonban most először készül róla televíziós játékfilm. A premier 2019-ben várható. A forgatókönyv Petényi Katalin, Gyöngyössy Bence, Kabay Barna munkája, a rendező Gyöngyössy Bence. A főbb szerepekben ismert magyar színészek láthatók: Gáspár Tibor, Für Anikó, Huszárik Kata, Lukács Sándor, Seress Zoltán és Trokán Péter.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Dobogós helyen a Szelektív Bemesek csapata

A Ceglédi Szakképzési Centrum Bem József Műszaki Technikum és...

Év főtere díj

A nagykőrösi Hősök tere lett a 𝗟egvirágosabb főtér. A...

Rémálom az irodai nyomtatás? Nem kell, hogy az legyen!

    A nyomtatók sajnos gyakran lehetnek az irodában a stressz...

Újra Kult Up-oztunk

Cegléden újra a Patkós Irma művészeti iskola látta vendégül...

Év tanára díjak

Átadták november 24-én az "Év tanára" elismeréseket. Matematika, irodalom...