29.6 C
Cegléd
2024. július 22. hétfő
spot_img

Élménytábor a Sagakuban

Július harmadik hetében tartották a Sagaku Sportklub által rendezett egy hetes élménytábort gyerekeknek. A Sagaku Sportklub évek óta minden nyáron szervez edzőtábort a klubtagoknak.

-Az elmúlt években megrendezésre került a Csudacsikó tanyán egy kettlebell tábor, volt már férfivá avató tábor, rendészeti tábor, stb. – mesélt a táborról Fehér József 2 danos karate mester. – A mostani tábort 6 és 12 év közötti gyerekeknek hirdettük, a legfiatalabb résztvevő mégis csupán 5 éves volt. Első felvetésben sem kifejezetten kyokushin karate táborra gondoltunk, az önvédelmi foglalkozások mellett számos programot iktattunk be a tábori életbe, így alakult ki az idei Élménytábor. Erdődi Misi klubvezetővel és a klub edzőivel megbeszélve, a gyerekek sokféle mozgásformával megismerkedtek, például  a jógával, amit Megyeri Zsuzsi tanított a gyerekeknek. A szervezésben és a napok lebonyolításában részt vett még Pálfalviné Varga Erzsébet Babus és Mészáros Róbert pedagógus, valamint Ványiné Knyul Krisztina. A tábor minden napja másról szólt: kultúráról, indiánosdiról, retro gyerekjátékokról (pl. számháború, adj király katonát stb.), de különböző labdajátékokat is kipróbáltak a gyerekek, úgy mint labdarúgást, kosárlabdát, tollaslabdát. Örömmel tölt el, hogy pozitívak a visszajelzések, a gyerekek szinte haza sem akarnak menni a nap végén. Ha a körülmények kedvezőek lesznek, természetesen jövőre is meg szeretnénk rendezni táborunkat, bár addig még nagyon sok víz lefolyik a Gerjén. A tábor bevételét az egyesület sporteszközparkjának fejlesztésére szánjuk.

A tábor végével persze a Klub nem zárja be kapuit, az edzésekhez bármikor csatlakozhatnak az érdeklődők. A karate mellett a felnőttek önvédelem, kettlebell, zenés alakformáló torna, kilófaló torna, bodyrope hevederes edzés közül válogathatnak.

Több kép a táborról…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Neked mennyire naprakészek az ismereteid?

Sokan úgy gondolják, hogy nem lehet nekik újat mutatni...

Tippek bidé vásárlásához

    A bidé még ma is sok család számára ismeretlen...

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....