16.7 C
Cegléd
2024. július 27. szombat
spot_img

Hűvös nyár, sikeres programok a fürdőben

A mezőgazdaságra ugyan várhatóan kedvező hatással lesz a hűvös, esős idei nyári időjárás, ugyanez nem mondható el a standokról, fürdőkről, ahova borús időben a megszokottnál jóval kevesebben merészkednek ki. A Ceglédi Termálfürdő igazgatóját, Szűcs Ádámot kérdeztük az idei nyár tapasztalatairól és a terveikről.

– Hogyan befolyásolja a szokatlanul hűvös időjárás a fürdő látogatottságát, hogyan alakult eddig idén a látogatói szám?

– Sajnos kedvezőtlenül. Ez az első teljes szezon az új kültéri attrakciók elkészülte óta. Aktív vonzáskörzeti kommunikációval is megtámogatva indítottuk a nyarat. Minden adott volt, hogy egy igazán sikeres évet zárhassunk, de az egyetlen, amit nem tudunk befolyásolni az időjárás. A strandoláshoz, ahogy a nevében is van strandidő is kell, ez eddig elmaradt, de még bízunk azért az augusztusban. A számokról igazán csak a teljes szezont követően érdemes beszélni.

Éjszakai fürdőzés

– Milyen újdonságokkal várjátok a vendégeket idén?
– A strandon a 200 m2-es hullámmedence, a közepén a hullámkeltő labdával idén májusban került beüzemelésre. Eddigi tapasztalataink alapján elmondható, hogy a vendégek nagyon kedvelik a hullámzást, napsütéses időben minden hullámzáskor megtelik a medence emberekkel. A hullámzás minden egész órakor van és 15 percig tart. Az új medencével már 1500 m2 fölé nőtt a vízfelületünk mennyisége. A területen egyre nagyobb számban jelennek meg kiegészítő szolgáltatások is, melyek a vendégigények egyre magasabb szintű kielégítését szolgálják.
Az idei évben is nagyon sok tematikus rendezvénnyel készülünk a fürdőbe látogató vendégeknek, próbálunk minden hétvégén kicsit többet adni, mint a fürdőzés élménye. Zajlanak a területen a Fesztiválok, ami természetesen reflektor fénybe helyezi a fürdőt is, sok új vendéggel ismertetve és szerettetve meg szolgáltatásainkat és a várost is.

https://www.facebook.com/cegleditermal/videos/10156253957515042/

– Milyen programokat, rendezvényeket szervez a fürdő és melyik a legsikeresebb?
Csak néhányat kiemelve a strand hétvégi programjai közül megrendezzük/tük a Vizeskedő vetélkedők napját, Egészségnapokat, Fürdő szépe választást, Czanik Balázs Roadshowt, EU Roadshow-t, Coca-Cola Strandparty-t.
Évek óta egyik legnépszerűbb programunk a Szépségkirálynő választás, a csinos fürdőruhás lányok mindig vonzzák a kíváncsi férfitekinteteket. Ezt a programunkat az egészséges életmóddal, mozgással és egy országosan ismert közéleti sportoló személyével összekötve nagy érdeklődéssel fogadják évek óta vendégeink. A másik programunk, ami évek óta töretlen népszerűségnek örvend az Egészségnap. A helyszínen kipróbálható különféle masszázsokkal, orvosi konzultációs lehetőségekkel, szűrővizsgálatokkal, életmentési bemutatóval igyekszünk gazdagabbá tenni a nálunk eltöltött időt.

https://www.facebook.com/cegleditermal/videos/10156170389475042/

A Fesztiválokat tekintve pedig a Bud Spencer és Terence Hill rajongói klub találkozójának, a III. Street Food Fesztiválnak, a tavalyi nagy sikerű Reggae Camp-nek, valamint a VW találkozónak biztosítunk helyszínt.
Csatlakoztunk a július 27-ei Strandok éjszakája országos rendezvényhez, ahol 50 %-os kedvezményt biztosítunk az éjszakai belépőjegyből a vendégeknek a fürdőzés és a jó zenék mellé. A Helló Nyár országos turisztikai kampányban pedig a családoknak szeretnénk kedvezni egy speciális ajánlattal.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Irány Párizs, az Olimpia!

A visszaszámlálás izgalmaí után az olimpiai játékok versenynapjai jelentik...

“Horrordíszlet” a ceglédi kórházban

A Telex oldalán hozták ismét hírbe a ceglédi kórházat:...

Búcsúzik Nagy Károly

Búcsúzik a CKKSE-től Nagy Károly - számolt be a...

Ikarus találkozó

Július 20-án, szombaton rendezték meg a III. Ikarus Pikniket...

Ceglédi zsonglőr a Manézs Talent Fesztiválon

Újabb sikert könyvelhet el Túri Ádám: június 30-án a...