32.1 C
Cegléd
2024. július 19. péntek
spot_img

A szomszédos üzletből tört be az ékszerboltba

A Ceglédi Járási Ügyészség lopás bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben, aki betört egy ékszerüzletbe, ahonnan nagyobb értékben vitt el arany és ezüst ékszereket.

A férfi 2018. május 22-én a kora esti órákban ittasan egy abonyi óra-ékszer üzlethez ment. Az üzlet zárva volt, ezért azt találta ki, hogy bemegy a szomszédos nyitott üzletbe, és onnan jut be az ékszerboltba. A szomszédos üzletben talált egy kabátot, amit felvett, és az ékszerüzlettel közös falon lévő, gipszkartonnal fedett falrészt kibontotta, majd az üzletbe bemászott.

A férfi az üzletben a tálcákra kirakott arany és ezüst ékszereket összeszedte, összesen több mint 1 millió forint értékben. A tálcákon egy 11,3 gr. súlyú nyakék, legalább 100 db ezüst gyűrű, 10 db férfi nyaklánc, 32 pár női fülbevaló, 1 tálcányi medál, 15 db ezüst karikagyűrű, 2db ezüst köves gyűrű, valamint 16 db férfi karlánc volt.
A férfi ezt követően az üzletből kimászott, és a közelben lévő benzinkút felé indult, azonban az időközben kiérkező rendőrjárőr elfogta. Menekülése során az eltulajdonított ékszerek, tálcák egy részét elhagyta, amelyeket a bolt felé visszavezető úton a rendőrök szedtek össze.

Az elkövetővel szemben a Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt nagyobb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt. Bűnösségéről a Ceglédi Járásbíróság fog dönteni.

(Sajtóközlemény alapján. A kép illusztráció.)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...