6.1 C
Cegléd
2024. április 22. hétfő
spot_img

Adomány a mentősöknek

Újabb adományt gyűjtött az Országos Mentőszolgálatnak az augusztus 23-án tartott Twitch Rivals versenyen a ceglédi Madar Balázs. A pénzdíjas európai versenyen a bLYYY nevű steamer és társa (az a személy, aki élőben közvetíti a versenyt) 32 csapat között 9. helyen végzett.

Amíg tartott a verseny, egy adománygyűjtést szerveztem, ahol az aznapi támogatások 100%-át ismét a mentősöknek ajánlottam fel, és így összegyűlt 358.794 Ft. Ezt az összeget a Országos Mentőszolgálat Alapítvány számlájára fizetem be.

A gamer.hu interjújában a játékos azt nyilatkozta: azért választotta a mentősöket mert „ők azok, akik életeket mentenek egy nap minden percében, egy év minden napján! Le a kalappal a munkájuk előtt! (…) Olyan helyzetbe kerültem, hogy tudok segíteni másoknak, így élek is a lehetőséggel, ez egy csodás cél szerintem, és örülök, hogy segíthetek a mentősöknek, ezzel pedig ők segíthetnek majd nekünk, ha esetleg olyan helyzetbe kerülnénk. De ne kerüljünk, tehát ez egy csodálatos pozitív körforgás, mindenki jól jár!”

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...