6.2 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Iskolakezdési támogatás az Infineonnál

A szeptemberi iskolakezdés a legtöbb család pénztárcáját erőn felül megterheli. Jó, ha a munkáltató fontosnak tartja a család és a munkahely közötti egyensúly megteremtését és aktívan támogatja is azt.

Cegléd város legnagyobb munkáltatója az Infineon – munkavállalói révén – közel 750 gyermekkel büszkélkedhet. A tanévkezdési terhek könnyítésére az Infineon Technologies Cegléd Kft. a családokat iskoláskorú gyermekenként és szülőnként 41.400 Ft-tal támogatja a normál cafeteria kereten felül. Ha egy kétgyermekes család mindkét szülője az Infineonnál dolgozik, 165.500 Ft támogatásban részesül a család, amelyből az iskolai felkészülés mellett egy téli ruházkodást is lehet finanszírozni.

Példamutató az Infineon családtámogató rendszere ugyanúgy, mint az étkezési támogatásuk: a júniusban megnyitott melegkonyhás kantinban 300 Ft-ért vásárolhatnak menüt a kollégák Cegléd és vonzáskörzetének egyik legvonzóbb munkahelyén.

www.infineon.com/hungary

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...