34.1 C
Cegléd
2024. július 15. hétfő
spot_img

Meglepték a rendőröktől megijedő 3 éves Ricsikét

Rendőrök vigasztaltak meg egy keservesen síró kisfiút: a hároméves gyermek édesanyja igazoltatása miatt pityergett, ám a rendőrök megnyugtatták őt.

Az eset csütörtökön történt Cegléden, amikor a hároméves kisfiú, Ricsi és édesanyja éppen hazafelé tartott az óvodából. A rendőrök megállították őket, a rutinellenőrzés pedig nagyon megrémisztette a kisfiút, aki sírásban tört ki. Ricsi attól tartott, édesanyját börtönbe viszik a rendőrök.

Az egyenruhások azonban váratlan dolgot tettek: hogy ne legyen rossz emléke a rendőrökről Ricsinek, később egy lufival a kezükben állítottak be hozzájuk.

– Ahogy hazaértünk, tíz perc múlva megérkeztek az egyenruhások, és lufit is hoztak Ricsinek. Bár még akkor sem volt teljesen nyugodt, végül egy puszit is adott a rendőrlánynak – mondta a Borsnak Szemerédiné Gér Anikó, akinek kisfia az eset óta rendőr szeretne lenni.

– Az előítéleteken pont az ilyen helyzetekben lehet változtatni. Ez pusztán emberség volt tőlem és őrmester kollégámtól, mindketten úgy gondoltuk, hogy ez nem lehet trauma egy kisfiú életében. Nagyon örültem, hogy végül puszit és ölelést is kaptam Ricsitől, és sikerült átfordítani a számára rossz élményt – mondta a Borsnak Tóth Éva, a fiatal rendőrnő.

Forrás: blikk.hu, bors.hu
Fotó: Szemerédiné Gér Anikó – Facebook

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...