27.1 C
Cegléd
2024. július 22. hétfő
spot_img

Vereség a Vác ellen

A válogatott szünet után a Vác ellen folytatódott számunkra a bajnokság. Több idegenbeli találkozó után újra Tiszakécskén “hazai” körülmények között játszott a csapat az erős középcsapatnak számító Vác FC ellen.

Mi kezdtük a találkozót és egy gyors felívelés után szögletre ment ki a labda, amit Nyilas végzett el. A beívelt labda veszélyesen ment el a kapu előtt, de nem tudott senki belepiszkálni. A következő 13 percben mezőnyben folyt a játék, nem forogtak veszélyben a kapuk. A 14. perc hozta meg az első helyzetét, egy váci játékos szánta el magát lövésre, de mellé ment a próbálkozás. Két perccel később ismét a vendégek lőttek, ezúttal Mursits védett.

Nem sokkal később szintén Nyilas szöglete után alakul ki kavarodás a vendégek kapuja előtt, de Farkas lövését a gólvonalról rúgja el a váci védő.

A játékrész második felében maradt a mezőny munka mindkét csapatnál, a Vácnak volt egy-két lövése, de ezek nem jelentettek komoly gondot Mursitsnak, mi pedig egy-két gyors ellentámadással próbálkoztunk, de a végén mindig elakadtak az akciók.

Még a félidő előtt kettőt cserélt Klausz László, Asztalos helyén az új igazolás Nagy, Lukács helyén Oldal folytatta, de pár perccel később már mehettek is a többiekkel együtt a szünetre gólnélküli döntetlennél.

A második félidő első helyzete is előttünk adódott Albert fejelte Oldal felé, aki szintén fejjel tette a labdát a kapu felé, de az sajnos fölé szállt. Nem sokkal később egy távoli szabadrúgásból válaszolt a Vác, de fölé ment a lövés. A folytatásban mezőnyben zajlott a játék, egészen a 65. percig, amikor egy kétes szituációban szabálytalanságot ítélt meg a játékvezető, a szabadrúgás a rövid sarokhoz érkezett, ahol egy váci lábat talált meg, a lábról pedig a labda találta meg az utat a kapunkba. 0:1

A hátralévő 25 percben próbálkoztunk támadni, de a Vác megállította az akcióinkat, vagy egy rossz passz szólt közbe, de a vendég csapat sem igazán tudott eljutni a kapunkig, mindkét csapat védelme megállította a támadásokat.

Ugyan a Vácnak nem sikerült akcióból komoly helyzetet kialakítania, de egy pontrúgás után megszerezték a győztes gólt, aminek köszönhetően vereséggel zárta a csapat a mai találkozót.

Kezdőcsapat:
Mursits – Wild, Preklet, Nánási, Farkas – G. Bíró – Lukács, Albert, Nyilas, Rétyi – Asztalos

Cserék:
Asztalos helyén Nagy
Lukács helyén Oldal
Rétyi helyén Kitl

cegledfoci.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Neked mennyire naprakészek az ismereteid?

Sokan úgy gondolják, hogy nem lehet nekik újat mutatni...

Tippek bidé vásárlásához

    A bidé még ma is sok család számára ismeretlen...

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....