18.8 C
Cegléd
2024. április 12. péntek
spot_img

Indul a Pinceszínház 2018–2019–es évadja

A π Színház, mint játszóhely kiválóan alkalmas egyfelvonásosok, kamara előadások, önálló estek, prózai es zenés produkciók bemutatására. A hosszan elhúzódó felújítás után végre elkészültünk a munkálatokkal! Mostantól a legmodernebb fénytechnikai és hangtechnikai eszközökkel felszerelt termei képesek lesznek megfelelni a legmagasabb nézői elvárásoknak is. A korábbi gyakorlatnak megfelelően a felnőtt darabok mellett gyermekelőadásokat is fogunk játszani. Annak idején az óvodások és kisiskolások nagyon szerették ezt az intim környezetet, reméljük, most is hamar visszaszoknak hozzánk! A repertoár összeállításánál arra törekedtünk, hogy minden korosztály megtalálhassa a neki megfelelő szórakozást. A legkisebbeknek interaktív dramatikus játékokkal és zenés mesejátékokkal kedveskedünk, az általános iskola alsó- és felső tagozatának is a tanulók életkorának megfelelő szórakoztató, egyben didaktikus előadásokat készítünk. A középiskolásoknak és a felnőtteknek komolyabb hangvételű, esetenként pikáns bohózatokat, abszurd drámákat, zenés komédiákat kínálunk.
A nyitóelőadás Golding Legyek Ura című regényének színpadi adaptációja lesz, Démonaink címmel. Az európai kortárs dráma nagyjai előtt tisztelgünk majd az Emigránsok és a Macskabaj című bemutatóinkkal. Ebben az évben színpadra kerül még a Padlás című musical is. 2019-ben, a színházi világnap tiszteletére világrekord kísérlet helyszínéül szolgál majd a Pinceszínház és rajta kívül még két másik ceglédi helyszín. A program szervezés alatt áll.
Szeretettel várjuk Kedves Nézőinket! Aktuális híreinkről a Ceglédi Panoráma hasábjain és a Pinceszínház honlapján adunk tájékoztatást!

Andó László igazgató

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...