6.1 C
Cegléd
2024. április 22. hétfő
spot_img

Hétvégi vízilabda eredmények

A hétvégén hazai környezetben szakosztályunk megkezdte a 2018/19 bajnoki szezont.

A pénteki napon a férfi felnőt OBI/B bajnokságban csapatunk a Kaposvár együttesét fogadta. A mérkőzésen végig remek, ötletes, fegyelmezett játékot játszottunk, így 13:10- re nyertük meg a találkozót. Büszkék lehetünk a csapatra ,reméljük hogy az idén még lesznek szép eredmények a körülményeket is figyelembe véve is.

Ki kell emelni, hogy tavaly év végén nyolc játékos távozott a csapattól, viszont csak egy új játékos érkezett így a felnőtt csapatot saját nevelésű ifjúsági játékosainkkal pótoltuk, most a 14 játékosból 10 ceglédi kötődésű, ilyen összeállítás igen régen volt.

Cegléd VSE – Kaposvár Vízilabda Klub       13:10

Gólszerzők: Simon Gábor 4, Simon Balázs 3, Ujházi Andor 2, Muth Dániel 2, Bernula Gergő, Szilágyi Márk

A pénteki napot követően vasárnap az országos fiú utánpótlás bajnokságban szereplő gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk fogadta az A-HÍD OSC Újbuda azonos korosztályos csapatait.

Az első mérkőzést a gyermek csapatunk játszotta. A meccs első negyedében felváltva estek gólok és így a tavalyi évben még a felsőházat erősítő OSC-nek partnere volt csapatunk. A második negyed elején Pálvölgyi Kristóf súlyos fegyelmezetlenségéből adódóan 4 perces emberhátrányba kerültünk, mely következtében ellenfelünk behozhatatlan előnyre tett szert.

Cegléd VSE – A-HÍD OSC Újbuda     9:18

Gólszerzők: Szendrei Dávid 6, Orosz Zoltán, Soós Titusz, Kiss Máté

A második mérkőzést serdülő csapatunk játszotta. A ceglédi csapatnál sérülések és betegségek nem tették lehetővé azt, hogy a legerősebb összeállításban szerepeljen. Az ellenfél felső házas szintén játszott és megérdemelten nyert. A ceglédi csapat végig küzdött sok helyzetet alakított ki, de a befejezések nem sikerültek. Zöldi Péter és Tótin Patrik kiválóan védtek.

Cegléd VSE – A-HÍD OSC Újbuda     2:12

Gólszerzők: Fekete Ákos, Kiss Máté

A befejező mérkőzést ifjúsági csapatunk játszotta. Technikai okokok miatt az egyik legjobb játékosunk Kotlár Péter nem játszhatott, sajnos ez végzetes lett, mert remek kezdés után az elfáradó nem megfelelően koncentráló játékosok képtelenek voltak gólt lőni, így sajnos 8-5 re elvesztettük a mérkőzést. Ki kell emelni Bezzeg Marcell kitűnő teljesítményét a kapuban és Milus Dávid gólerős játékát.

Cegléd VSE – A-HÍD OSC Újbuda     5:8

Gólszerzők: Milus Dávid 4, Rajkort Zsolt

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...