18.8 C
Cegléd
2024. április 12. péntek
spot_img

Kérd és megadatik!

Több fórumon olvashatjuk a panaszt, hogy sokszor nem úgy történnek a dolgok a városban, ahogy szeretnénk és, hogy az Önkormányzatnak hiába jelez valamit az átlagpolgár nem kerül meghallgatásra. Most viszont egy pozitív eredményről  is hírt adunk.

Már többször elhangzottak a Ceglédi Panoráma Fórum oldalán a közúti jelzőtáblákkal kapcsolatos kifogások. Néhol nem látszik, néhol hiányzik és vannak olyan helyek, ahol még soha nem is volt, pedig szükség lenne rá.

A Nótás utca és az Ilona utca találkozásánál egy nagy, beláthatatlan kanyar keserítette meg eddig az ott lakók és arra járók életét. Nem elég, hogy szűk az utca, de a két utca találkozásánál semmilyen tábla nem segítette az arra járókat. Igazából a vakszerencse kísérte az arra haladókat, mert vagy jön szembe valami vagy nem. De valljuk be, így nehéz biztonságosan vezetni.

Az ott lakóktól már többször hallottam, hogy többféle fórumon és formában kérték már a közvilágítás megoldását vagy legalább egy tükrös tábla kihelyezését.

Most úgy tűnik a kérés eljutott Kónya Ágnes képviselőasszonyhoz és ezen keresztül Petrezselyem Gábor úrhoz, aki e táblák felelőse Cegléden és elhelyezésre került egy konvex táblatükör a kanyarba.  Köszönjük szépen!

László Ágnes

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...