7.3 C
Cegléd
2024. április 18. csütörtök
spot_img

Nyelvi képzés fiataloknak

A Ceglédi Szakképzési Centrum 2018. augusztus 1-től induló projektjének keretei között 312,50 millió forint európai uniós támogatás segítségével nyílik lehetőség a térségből érkező jelentkezők idegen nyelvi készségeinek fejlesztésére. A vissza nem térítendő támogatásból megvalósuló projekt során a Ceglédi Szakképzési Centrum a képzésben résztvevők számára nem csupán idegen nyelvi készségeik fejlesztését biztosítja, hanem szakmai és munkaerő piaci lehetőségeiket is bővíti.

A Ceglédi Szakképzési Centrum VEKOP-8.5.1-17-2017-00007 azonosítószámú „Idegen nyelvi készségek fejlesztése” című pályázata révén a 16-65 év közötti, idegen nyelvből készségekkel nem vagy alacsony szinten rendelkező, legfeljebb középfokú végzettségű vagy szakképesítéssel rendelkező munkaképes lakosság tagjai, ezen belül elsősorban a nem tanköteles korú, 16-25 év közöttiek tanulhatnak nyelvet.

Az engedélyezett angol és német nyelvű 120 órás képzéseket a Ceglédi Szakképzési Centrum a jelentkezők egyéni tudásának figyelembe vételével online kurzusok bevezetésével és mentori szolgáltatás nyújtásával valósítja meg. A 2.000 fő bevonásával megvalósuló nyelvi képzések Cegléden, Nagykátán, Monoron és Gyömrőn lesznek.

A projektről bővebb információt a ceglediszc.hu oldalon olvashatnak.

(Sajtóközlemény alapján, a kép illusztráció.)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...