34.9 C
Cegléd
2024. július 15. hétfő
spot_img

500 ezer forint a szemészeti osztálya javára

Jótékonysági koncertet tartottak a Református Gyülekezeti Házban október 9-én. Az esten több mint 500 ezer forint gyűlt össze a Toldy Ferenc Kórház szemészeti osztálya javára, amelyet a szervező Revuczky Katerina a helyszínen át is adott Dr. Pusztai Dezső igazgatónak. A rendezvényen neves fellépők – Sasvári Sándor, Sasvári Léna, Nyári Aliz és Nyári Edit – szórakoztatták a közönséget és fellépett az abonyi mazsorettcsoport is.

Revuczky Katerina lapunknak arról számolt be, hogy májusban Albertirsán is tartott jótékonysági koncertet, szintén a ceglédi kórház szemészeti osztályának támogatására.

– A koncert címe, Mert látni jó, azért mert személyes hálám vezetett a jótékonysági koncertek megszervezésére. Egy alattomos szembetegség miatt elveszítettem a látásom, bárkihez fordultam, már nem tudtak rajtam segíteni. Dr. Pusztai Dezső doktor úrhoz már úgy mentem, nem baj, ha nem sikerül a műtét, már úgyis csak 1 %-ot látok, ennél rosszabb már nem lehet, de mégis próbálja meg. Megtette! És ragyogó sikerrel! Újra látok! Hálás vagyok neki, és szeretném támogatni a munkájukat. Büszke vagyok rá, hogy vissza tudtam valamit adni abból a törődésből és szeretetből, amit a Toldy Ferenc Kórházban kaptam! Köszönet illeti a művészeket, akik ingyen jöttek el fellépni, Hánka Levente lelkipásztort, aki térítés nélkül rendelkezésünkre bocsátotta a termet és minden nagylelkű támogatót!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...