6.1 C
Cegléd
2024. április 22. hétfő
spot_img

Autósok a 4-es útról

Nem jó minőségű az M4-es út forgalomnak átadott része – erről írt B. Lajos saját és mások tapasztalatai alapján.
„Többen észrevettük mi autósok, hogy az M4-es út már felújított részei hagynak kívánnivalót maguk után. Mivel nem vetette fel a témát senki ez idáig, így megírom röviden. Ugye a 4 es főút újonnan elkészült, szépen már felfestett és a két irányú forgalomnak átadott szakaszát, az átvételre kijelölt főmérnök, nem veszi át! Illetve véglegesen nem vette át. Mert a körforgalom felől (de visszafelé is érezhető) felhajtva Budapest irányába, az ipari park irányába olyan hullámos, hogy ha ilyet kértek volna az autósok biztosan nem tudtak volna csinálni a kedves kivitelezők. Nevetséges látvány, amikor az előttem haladó autó kasznija viccesen libeg a 60 km/h nál, és mi is libegőn ülve érezzük magunkat. Végül is nem vicces!

Meggyőződésem, hogy már most aggályos a kivitelezés, nem beszélve arról, ha tartós terhelésnek lesz kitéve a szakasz. Jó szándékkal hívjuk még most próbaüzemnek. Jelzem, megbukott! A baj ezzel csak az, hogy ezért fizettek, és fizetni is fognak, csak a munka nem jó, nem elfogadható. Ugyanez észlelhető a már 2×2 sávos részen Budapest felé vezető oldalon Öreg-szőlők Budai út lejáró, és Ceglédbercel felüljáró közötti szakaszon is. Ez ráadásul a régi nyomvonal alapjára lett felül aszfaltozva. Itt pl. ráz az autó, meg mintha hullámvasúton ülnénk, mert a hullámok olyan ütemben érkeznek. Nem értem miért nem sikerül elsőre normális minőségű felületet csinálni? Amikor előtte már csináltak pár kilométer elfogadható minőségű utat! Minden feltétel adott. Ennek a kijavítása rengeteg pénzbe fog kerülni. Kinek? Mindenkinek! Érdeklődéssel várjuk az ügy alakulását. Üdvözlettel: Az autós társadalom nevében B. Lajos”

Hasonló hírek

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Miért? Ebben mi a rossz kérdés. Jöttek ilyen kommentek és kéri az állásfoglalást. Ennyi… Ebbe semmi politikai támadás vagy egyéb nincsen ( ha erre gondol).
    Ez így sokkal rosszabb, mert így egyoldalú.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...