7.3 C
Cegléd
2024. április 18. csütörtök
spot_img

Autókat rongált meg a központban egy nagykőrösi férfi

K. István 30 éves nagykőrösi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2018. július 20-án 22:00 óra és 22:25 óra közötti időben a 2750 Nagykőrös, Szabadság tér 6. szám előtti közterületen ismeretlen okból testi erővel megrongált két gépjárművet. Az egyik szélvédőjét ököllel betörte, a másik csomagtartó ajtaja behorpadt.

K. István cselekménye olyan kihívóan közösségellenes, dolog elleni erőszakos magatartásnak minősült, amely alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen.

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság garázdaság, továbbá rongálás vétség bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt K. István ellen befejezte a nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Nagykőrösi Járási Ügyészségnek.

Kiderült: A térfigyelő kamerák felvételei segítettek abban, hogy megtalálják a tettest, aki autókat vert szét a városközpontban

Egy igen erősnek tűnő baseball sapis fiatalember jött ki a közeli szórakozóhelyről, és “mérgében” belevert pár parkoló gépkocsiba, az egyiknek szétzúzta ököllel a hátsó szélvédőjét. Össze- vissza ugrált, több autó elé is kirohant. Végül ezt megúszta, mert nem gázolták el. A térfigyelő kamerák azonban rögzítették, ahogyan szétver autókat, és ez alapján a rendőrség vádemelési javaslattal élt. Ezt már nem úszta meg…. Tanulság: Ne verj szét semmit, ne vandálkodj Nagykőrösön, mert a térfigyelő kamerák látnak és így nem úszod meg a büntetést!

Forrás: nagykorosma.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...