36 C
Cegléd
2024. július 17. szerda
spot_img

Autókat rongált meg a központban egy nagykőrösi férfi

K. István 30 éves nagykőrösi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2018. július 20-án 22:00 óra és 22:25 óra közötti időben a 2750 Nagykőrös, Szabadság tér 6. szám előtti közterületen ismeretlen okból testi erővel megrongált két gépjárművet. Az egyik szélvédőjét ököllel betörte, a másik csomagtartó ajtaja behorpadt.

K. István cselekménye olyan kihívóan közösségellenes, dolog elleni erőszakos magatartásnak minősült, amely alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen.

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság garázdaság, továbbá rongálás vétség bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt K. István ellen befejezte a nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Nagykőrösi Járási Ügyészségnek.

Kiderült: A térfigyelő kamerák felvételei segítettek abban, hogy megtalálják a tettest, aki autókat vert szét a városközpontban

Egy igen erősnek tűnő baseball sapis fiatalember jött ki a közeli szórakozóhelyről, és “mérgében” belevert pár parkoló gépkocsiba, az egyiknek szétzúzta ököllel a hátsó szélvédőjét. Össze- vissza ugrált, több autó elé is kirohant. Végül ezt megúszta, mert nem gázolták el. A térfigyelő kamerák azonban rögzítették, ahogyan szétver autókat, és ez alapján a rendőrség vádemelési javaslattal élt. Ezt már nem úszta meg…. Tanulság: Ne verj szét semmit, ne vandálkodj Nagykőrösön, mert a térfigyelő kamerák látnak és így nem úszod meg a büntetést!

Forrás: nagykorosma.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...