6.2 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Teltházas Bor Box

Október utolsó péntekén és szombatján is teltházas Bor Box vacsora került megrendezésre az In Vino Lídia és a La Toscana csapat közreműködésével Cegléden.

A borvacsora kiemelkedő hangulatát már a welcome drink-ként felszolgált 2014-es Pino Noir Rosé könnyedségével megalapozták, majd tovább emelték az este színvonalát még 7 borral, melyek közül az Argentin Malbec vitte nálam a prímet. Az ételek és a borok tökéletes harmóniában voltak egymással, a vacsorát pedig még színesebbé tette, hogy a borok érdekes világába is betekintést nyerhettek a vendégek Füle Lídia borszakértő által. Az est folyamán egy ötfogásos vacsorával egybekötött interaktív, beszélgetős kóstoló alakult ki remek hangulattal, mely Lídia érdekfeszítő előadása által lett még változatosabb.

Ha lemaradtál volna róla most itt a lehetőség, hogy te is átéld a borvacsora izgalmait, ugyanis a nagy érdeklődésre való tekintettel december 1-jén ismételten meghirdetik a világbajnoki tornát, melynek keretein belül 6 szőlőfajtával ismerkedhetsz meg.

Tóth Rebeka
Több fotó itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...