6.1 C
Cegléd
2024. április 22. hétfő
spot_img

Irodalmi kör a könyvtárban

A Ceglédi Városi Könyvtár Irodalmi Körének tagjai az októberi alkalom után november 12-én is Jászai Mari emlékirataiból idéztek részleteket a Városi Könyvtárban. Mindenki számára megdöbbentő volt, mennyi szenvedés után jutott el Jászai Mari odáig, hogy az ország legnagyobb színésznője legyen. A Jászai Mari emlékirataiból történő felolvasóest harmadik, egyben utolsó része december 3-án 17 órakor következik.

A négy éve folyamatosan működő Irodalmi Kör minden hónap első hétfőjén 17 órakor várja az irodalomkedvelő közönséget. 2019. első fél évében a tervek szerint Ady Endre (január, február), Pilinszky János (április), Federico Garcia Lorca (május) műveiből hallgathat a közönség részleteket az Irodalmi Kör tolmácsolásában. A rendezvény mindig ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a 06-53-310-195 telefonszámon lehet.

A Ceglédi Városi Könyvtár Irodalmi Köre szívesen lát sorai között új tagokat is, kortól, nemtől, foglalkozástól függetlenül. Facebook oldalunkon, melynek címe: CVK Irodalmi Kör, folyamatosan osztjuk meg a rendezvényeinkkel kapcsolatos híreket.

Veres Tamás
Fotó: Juhász István

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...