34.9 C
Cegléd
2024. július 15. hétfő
spot_img

Vereségek a medencében!

A hétvégén szombaton a Férfi OB1/B bajnokságban szerepeltünk illetve a Markovits Kálmán 2005 gyermek bajnokságban. A vasárnapi napon országos fiú utánpótlás gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk Tatabányán vendégszerepelt.

A szombati napon kora délután a Markovits Kálmán 2005 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk a Tatbánya ellen ugrott medencébe a budapesti Hajós Alfréd uszodában. A mérkőzés vártnak megfelelően nagy csatát hozott, végig szinte a mérkőzés utolsó percéig fej fej mellett haladt a két csapat, de két perccel a vége előtt kapott emberhátrány gólra már nem tudtunk válaszolni így eldőlt a mérkőzés kimenetele.

Ceglédi VSE – Tatabánya VSE     4:6

Gólszerzők: Csernus Flóra, Kecskeméti Koppány, Gujka Dominik, Kakuk Ákos

A szombati napon a kora esti órákban a Nyéki Imre uszodában a férfi felnőt csapatunk az OB1/B bajnokságban a A-HÍD OSC Újbuda vendégeként szerepelt.  A mérkőzés számunkra jól kezdődött gyors gólokkal megszereztük a vezetést, amit egészen az utolsó negyedig tartani tudtunk, de elfáradtunk és a kevés csere lehetőség miatt három gólos előnyünket ellenfelünk ledolgozta, de a vezetést nem tudta megszerezni így döntetlennel végződött a meccs.

A-HÍD OSC Újbuda – Ceglédi VSE  9:9

Gólszerzők: Simon Gábor 3, Hajek Zsombor 2, Bernula Gergő 2, Ujházi Andor, Simon Balázs

A vasárnapi napon országos fiú utánpótlás gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk Tatabányára látogatott, ahol az első mérkőzést gyermek csapatunk játszotta.

A mérkőzésen egy kicsit lassan vettük fel a ritmust valamint megbeszélt taktikai dolgot be nem tartva fejetlenül játszottunk, aminek a következménye lett hogy egy gólos vereséget szenvedtünk el.

Tatabánya VSE – Ceglédi VSE  8:7

Gólszerzők: Szendrei Dávid 3, Szabó Róbert 2, Kiss Máté 2

A második mérkőzést serdülő csapatunk játszotta, ahol nagy csatában egyéni hibák és fegyelmezetlenségek miatt szenvedtünk vereséget. Rengeteg helyzet került kialakításra, de a befejezések nem sikerültek.

Tatabánya VSE – Ceglédi VSE  10:9

Gólszerzők: Ecser István 4, Fekete Ákos 3, Csáti Márton, Szendrei Dávid

A nap utolsó mérkőzést ifjúsági csapatunk játszotta. A mérkőzésre több negatív jellel készültünk, pedig győzelem esetén a 2. helyre jöhetett volna fel a csapat. A csapatból volt aki az eltűntek listájára került, voltak akik a meccs előtti estét szalagavatón mulatták át, csak remélni tudjuk hogy a keringő jobban ment mint a játék, mivel az sima lebőgéssel végződő vereséggel zárult.

Tatabánya VSE – Ceglédi VSE  9:6

Gólszerzők: Szilágyi Márk 2, Rajkort Zsolt, Tószegi Zoltán, Milus Dávid, Fekete Ákos

A hétvégén szombaton hazai környezetben játszik felnőtt férfi OB1/B csapatunk 11 órai kezdéssel a MAFC csapata ellen, míg  vasárnap 10 órai kezdéssel országos utánpótlás fiú gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk fogadja a Csongrád korosztályos csapatait.

(A kiemelt kép illusztráció. Fotó: cegledisport.hu)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...