27.1 C
Cegléd
2024. július 18. csütörtök
spot_img

Hétvégi vízilabda eredmények

A hétvégén szakosztályunk csapatai közül a szombati napon Budapesten szerepelt felnőtt férfi csapatunk a BVSC vendégeként valamint 2006-os gyermek csapatunk Pécs ellen játszott.

A felnőtt csapat az OB1/B bajnokság éllovasához a BVSC-hez látogatott. Sajnos a mérkőzésen való szereplést több játékos betegen vállalta, de a nagy akarás és helyenként jó játéknak köszönhetően az éllovas dolgát a mérkőzés elején sokszor megnehezítettük, de csak a tisztes helytállás maradt a végére, mivel elfáradtunk és az eredmény alakulásához a viszonylag egyoldalú játékvezetés is hozzájárult.

BVSC-Zugló – Ceglédi VSE   17:12

Gólszerzők: Simon Gábor 4, Hajek Zsombor 3, Ujházi Andor 2, Muth Dániel, Bicskei György, Simon Balázs

A szombati napon szintén Budapesten a Markovits Kálmán 2006 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk is medencébe ugrott Pécs ellen. A mérkőzés számunkra nem a legjobban kezdődött hisz akarat gyengén, megbeszélt dolgokat be nem tartva játszottunk, melynek következtében ellenfelünk olyan előnyre tett szert, amit már nem tudtunk ledolgozni így a meccset nagy arányban veszítettük el.

PSN Zrt. – Ceglédi VSE    18:7

Gólszerzők: Kecskeméti Koppány 3, Fábián Olivér 3, Borsos Blanka

A vasárnapi napon hazai környezetben az országos fiú gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk a Hódmezővásárhely csapatát fogadta.

Az első mérkőzést gyermek csapatunk játszotta, ahol érvényesült a papírforma, magabiztosan nyertük, ahol mindenki játékhoz jutva megmutathatta tudását és képességét.

Ceglédi VSE  – HVSC   15:6

Gólszerzők: Medveczki Gábor 4, Szendrei Dávid 4, Orosz Zoltán 3, Kecskeméti Koppány, Hajdú Kornél, Pálvölgyi Kristóf, Soós Titusz

 A következő mérkőzést serdülő csapatunk játszotta. A ceglédi csapat végig kézben tartotta a mérkőzést. A védekezést sikerült jól megoldani, hiszen az első negyedben kapott két gólt követően nem rezdült a ceglédi háló valamint támadásainkban a lefordulások meghozták a várt különbséget. A meccsen Zöldi Péter kiválóan védett, Fekete Ákos és Csáti Márton játéka kiemelkedő volt.

Ceglédi VSE – HVSC  12:2

Gólszerzők: Fekete Ákos 4, Csáti Márton 3, Szendrei Dávid 2, Gáspár Tamás, Tarbály Zoltán, Kiss Máté

A vasárnapi napon az utolsó mérkőzést ifjúsági csapatunk játszotta. Az ifi csapatnak is nehéz hétvégéje volt hisz a második helyezett Hódmezővásárhely gárdáját fogadta. A történethez hozzá tartozik, hogy az egyik játékvezető ugyan az volt, mint az előző napi felnőtt mérkőzésen, és a látottak alapján nem nőt a szimpátiája a CVSE csapatával szemben. A harcos mérkőzésen a lelkes játékba fegyelmezetlenségek is becsúsztak.

Ceglédi VSE – HVSC  8:12

Gólszerzők: Milus Dávid 3, Rajkort Zsolt 2, Tószegi Zoltán 2, Korb Zsombor

A hétvégén hazai környezetben vasárnap (12.01) országos leány bajnokság fordulóját rendezzük 10 órai kezdéssel valamint délután 15 órai kezdéssel országos fiú gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk a Kaposvár korosztályos csapatai fogadják. 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...