29.6 C
Cegléd
2024. július 22. hétfő
spot_img

Égi jelenség

Egy jó ismerősömhöz tértem be Advent kezdetén beszélgetni. Ott egy számomra ismeretlen személy is volt, akivel szintén beszédbe elegyedtünk. Kiderült, hogy Béla Barangoló klubot szervezett Cegléden – amely mára már 50 fős – és járják a környező országok legszebb tájait. Beszélgetésünk során arra a történetre is elkanyarodtunk, amelyet megírtam korábban a Ceglédi Panorámában: amikor Teréz napkor az égboltra felnéztem, már elhunyt testvéremre és édesanyámra gondoltam. Ekkor hirtelen az égbolton felhőkből egy hatalmas kereszt jelent meg, melyet le is fényképeztem. Isten olyan, mint a gondolat, nem látni, de mégis van – mondtam az új ismerősnek.

Erre Béla elmondta egy hasonló élményét. Csíksomlyón voltak kirándulni, egy kis pihenésképen kört alakítottak a résztvevők egymás kezét fogva, becsukták a szemüket egy kicsit önmagukba elmélyülve. Mindenki maga tudja, hogy mire gondolt e pár percben, de amikor kinyitották a szemüket, erős fénysugár tört át az égből, ami a nappali fényben is tökéletesen látszott és legalább 5-6 percig látható volt. Többen lefényképezték a különös, földöntúli jelenséget a résztvevők közül.

Sok csoda és érthetetlen dolog történik a földtekén. Mindegyiknek van valami jelentése, jelentősége, amit leginkább azok tudnak, akikkel történik. Köszönöm Béla, hogy megosztottad ezt az élményt velem!

Józsi Bá

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Neked mennyire naprakészek az ismereteid?

Sokan úgy gondolják, hogy nem lehet nekik újat mutatni...

Tippek bidé vásárlásához

    A bidé még ma is sok család számára ismeretlen...

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....