10.1 C
Cegléd
2024. április 22. hétfő
spot_img

Vízilabda eredmények

Vereséggel búcsúzott a felnőtt csapatunk a 2018-as évtől hazai környezetben.

A szakosztályunk csapatai közül a felnőtt férfi OB1/B csapata az év utolsó hazai mérkőzését péntek este Szeged csapata ellen játszotta, míg szombaton utánpótlás csapataink közül a Markovits Kálmán 2006 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk Budapesten vendégszerepelt.

A felnőtt csapat azt a profi Szeged csapatát látta vendégül péntek este, aki a feljutásra aspirál, mivel a tavalyi évben kiesett az első osztályból és szeretne a szezon végén bajnokként visszakerülni a magasabb osztályba. A ceglédi csapat ezen komoly költségvetésű gárda ellen betegségek és egyetemi elfoglaltságok miatt hiányosan tudott kiállni és tisztes helytállással szenvedett vereséget.

A mérkőzés egyik érdekessége, hogy a Ceglédet irányító Horváth Viktor 4 évig volt a szebb napokat is megélő Szeged vezetőedzője.

Ceglédi VSE – Szeged   5:12

Gólszerzők: Simon Gábor 2, Juhász Benjamin, Muth Dániel, Simon Balázs

A szombati napon a Markovits Kálmán gyermek 2006 bajnokságban szereplő csapatunk Kecskemét ellen ugrott a medencébe a budapesti Hajós Alfréd uszodában.

A mérkőzés sajnos számunkra nem úgy alakult, ahogyan készültünk rá, mivel a meccs első két negyedében ellenfelünk kihasználta hibáinkat és olyan nagy mértékű előnyre tett szert, amit már behozni nem tudtunk. A mérkőzésen rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de sajnos a befejezés rendre elmaradt illetve védekezésünk sem a tudásunknak megfelelően sikerült.

KESI – Ceglédi VSE   15:10

Gólszerzők: Fábián Olivér 4, Borsos Blanka 3, Gujka Dominik 2, Szikszay Milán

A hétvége hazai meccs programja, hogy szombaton a Rusorán Péter gyermek 2005 bajnokságban szereplő csapatunk az UVSE csapatát fogadja 13 óra 30 perces kezdéssel a városi sportuszodában.

Zám Attila

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...