34.9 C
Cegléd
2024. július 15. hétfő
spot_img

Pedofíliagyanú Cegléden – ketten rontották meg Andikát?

Kislánya vallomása alapján tartóztatták le azt a ceglédi apát, akit azzal gyanúsítanak, hogy megerőszakolta gyermekét – tudta meg a Bors.

Zokogva várta rabláncon hozott férjét Krisztina, az a ceglédi anya, akinek a gyanú szerint októberben megerőszakolták négyéves kislányát, Andikát. A nyomozók már kezdettől családtagokra gya­nakodtak, két hónap után An­dika apját gyanúsították meg. A Borsnak Krisztina azt mondta: kizárt, hogy férje, Lucian erőszakoskodott volna Andikával.

– Hiszek a férjemnek, baleset történt, nem pedig nemi erőszak. Én láttam is az esetet – szögezte le Krisztina. Októberben a szülők sú­lyos sérülésekkel vitték kórházba Andikát, vérzett a nemi szerve, a combja eltört.

Az orvosok azonnal közölték, hogy erőszak történt, amit a család tagadott. Ők azt állították, hogy Andika combjára egy féltonnás súly esett. Az orvosok, majd később a rendőrök is gyanúsnak találták a magyarázatot, a család férfi tagjaitól DNS-mintát vettek, poligráfos vizsgálatoknak vetették alá őket. Krisztina szerint a férjét azért vitték be, mert Andika a saját édesapja ellen vallott.

– A pszichológus szakértő véleménye alapján vették őrizetbe a férjemet. Andika vallott az apjára, és egy ismeretlen bácsit is emlegetett, de ő négyéves, nem tudhatta, mit mond. Sosem hagytuk magára, az apukája sem molesztálta, és az a súly a combjára és a nemi szervére esett, ez biztos – zokogta az asszony. A gyerekeket azóta elvették tőle, nem is beszélhet a kicsikkel.

Felesége zokogva borult a letartóztatott Lucian P. vállára. Krisztina hisz férje ártatlanságában.

– Mindenki kiborult, a gyámhivatal elvitte a gyermekeimet, nagyon hiányoznak, ma kell telefonálnom a hivatalhoz, velük nem beszélhetek. Egyedül ma­radtam, a férjem főnöke segít – árulta el.

A férfit előzetes letartóztatásba helyezték.

– Védencem nem tett vallomást, csak nyomozati szakban. Egy orvos szakértő véleménye alapján gyanúsították meg, a DNS-teszt negatív lett – mondta el a Borsnak a férfi ügyvédje, dr. Tímár Mátyás.

Forrás: borsonline.hu
Fotó: Purger Tamás

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...