34.1 C
Cegléd
2024. július 15. hétfő
spot_img

Ruhájába rejtette a lopott ékszereket

Cegléden egy 24 éves nőt, Dabason egy 21 éves férfit értek tetten, miközben különböző termékeket próbáltak ellopni nagyáruházakból.

Ceglédi Rendőrkapitányságon indult eljárás lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 24 éves ceglédi nő ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2018. december 21-én délelőtt egy ceglédi nagyáruházban különböző kozmetikai cikkeket és ékszereket rejtett ruházatába, egyes termékekről az áruvédelmi eszközt is eltávolította, majd a termékek kifizetése nélkül a kasszasoron áthaladva próbált meg távozni az áruházból. A nőt a biztonsági szolgálat munkatársai visszatartották a rendőrök kiérkezéséig.

A Dabasi Rendőrkapitányságon indult eljárás lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 21 éves átányi férfi ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2018. december 22-én délután egy dabasi nagyáruházban egy hajnyírógépet rejtett ruházatába, majd megkísérelt távozni az áruházból. A férfit a biztonsági szolgálat munkatársai visszatartották a rendőrök kiérkezéséig.

A nőt és a férfit előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A gyanúsítottak az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

Forrás: police.hu
Fotó: Europress/Thinkstock, a kép illusztráció.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...