27.1 C
Cegléd
2024. július 22. hétfő
spot_img

A Ceglédi VSE az Év csapata

A Magyar Judo Szövetség nyilvánosságra hozta a 2018-as egyesületi rangsorokat. A hazai bajnokságok alapján kialakuló tabellán az UTE együttese zárt az élen, a nemzetközi tornákon a KSI SE szerepelt a legjobban. Mindkét rangsorban második lett, de a legtöbb pontot gyűjtötte a Ceglédi VSE. Tavaly összesen 130 klub szerzett pontot.

Szoros végeredményt hozott a hazai bajnokságok alapján kialakított ranglista, amelyen végül 46 pontos előnnyel az UTE szerezte meg az első helyet, a Megyeri útiak mindkét nem küzdelmeiben jeleskedtek, s a csapatbajnokságokon is sok pontot gyűjtöttek. A második helyezett CVSE is remekelt ebben az esztendőben, akárcsak a harmadik helyezett BHSE.

A nemzetközi porondon – akárcsak egy évvel ezelőtt – ezúttal is a KSI SE teljesített a legjobban, a dobogóra a Ceglédi VSE és az Atomerőmű SE együttese került még fel.

A KSI SE tavalyi elsősége után Ungvári Miklós Grand Prix-győzelme mellett Özbas Szofi révén ifjúsági olimpiai aranyérmet és Vég Zsombor révén bronzérmet is felmutató Ceglédi VSE lett az Év csapata, a harmadik helyezés a BHSE judósainak jutott 2018-ban.

Bővebben…

Forrás: judoinfo.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Neked mennyire naprakészek az ismereteid?

Sokan úgy gondolják, hogy nem lehet nekik újat mutatni...

Tippek bidé vásárlásához

    A bidé még ma is sok család számára ismeretlen...

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....