34.9 C
Cegléd
2024. július 15. hétfő
spot_img

Szürke háló

A novemberi halálos baleset sem volt elég ahhoz, hogy a Közútkezelő beláthatóbbá tegye a 4-es főút és a Tápiószentmártoni út kereszteződését. November elején egy 43 éves ceglédi hölgy halt meg, de azelőtt és azóta is gyakoriak a koccanások, ütközések, mert nem lehet belátni a szalagkorláttól az utat.

Akkor az egyik kommentelő azt írta: „napi szinten járok az említett útszakaszon, leginkább nappal, de akkor is horror a közlekedés! A szalagkorláttól nem látszanak jól az autók, nem lehet rendesen kihúzódni, ezért nagyon rossz a rálátás a főútra, szóval nagyon várom már az új út átadását! Gondolom nem vagyok ezzel egyedül…, és nagyon sajnálom a balesetet szenvedett embereket!” Egy másik olvasónk így fogalmaz: „valami gonosztevő úgy alakította ki a terelést, hogy csak akkor láthatja a keresztben áthaladó autót, amikor már fékezni sincs ideje. Ugyanígy, aki áthajt, az sem látja be kellő távolságra a védett főút forgalmát, szinte vakon kell nekiindulni, s imádkozni, ne jöjjön semmi.”

A napokban a szalagkorlát tetejére még egy szürke hálót is feltettek! Egy olvasónk így írt lapunknak: „Olyan problémával fordulnék Önökhöz, hogy én és még rajtam kívül sokan, akik Szentmárton irányából közlekedünk Ceglédre, van ott nekünk az a szép kereszteződés. Ahova ma a szalagkorlát tetejére felkerült egy szürke háló, amitől mostmár nulla a kilátás Pest, illetve Szolnok irányába is. Így mindenki az életével játszik, aki ott próbál át kelni. Nem a megoldást várom, csak ha kapna egy kis nyilvánosságot a probléma, talán történne valami.”

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...