36 C
Cegléd
2024. július 17. szerda
spot_img

Szabadság téri bandázás

Fiatal tinédzser korú fiúk csapata randalírozik a Szabadság tér Városháza felőli oldalán és ezzel zavarja az ott vásárlókat, és a kávézó vendégeit – ezzel a panasszal keresték meg lapunkat. A 13-16 éves fiúk a rollerezés mellett, szemetelnek, rugdossák a padokat, obszcén megjegyzéseket, trágárságokat kiabálnak és köpködnek.
– Alpári módon viselkednek, amivel zavarják a vendégeket, ügyfeleket több üzletben, vendéglátó helyen és hiába szólunk nekik, hogy viselkedjenek normálisan az arcunkba nevetnek. – mesélte az egyik üzlet alkalmazottja. A cégtulajdonosok már a rendőrséget is kihívták, de nem változott a helyzet.
Lapunk munkatársa megkérdezte az út másik oldalán álldogáló fiúkat is, akik először hitetlenkedve nevetgéltek, hogy egy újságírót érdekli a véleményük.
A fiúk a panaszra elmondták: igyekeznek majd odafigyelni a viselkedésükre és „engedelmeskedni”. A baráti társaság közös pontja a rollerezés, beszédtémája leginkább a lányok, vagy a telefonozás.
– Suli után kijövünk ide a haverokkal. Két-három évet poshadtam a panelban! Egy lyukban a szobámban kockuljak? Akkor már inkább jól érezzük együtt magunkat a barátokkal! – fordítja komolyra a szót az egyik, a bandavezérnek tűnő srác, aki katona szeretne lenni és jelenleg is ilyen irányultságú iskolába jár. A fiúk egymás szavába vágva mesélik, ki milyen sportot űzött: többen évekig birkóztak, atletizáltak, vagy kosaraztak. Most azonban suli után marad a Szabadság tér és a bandázás…

Hasonló hírek

5 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Ez cegléd! Régen rengeteget mászkáltam a barátokkal a Szab téren. Bár mondjuk mi a légynek se ártottunk. Ha úgy volt kiültünk sörözni, beszélgetni vagy akármi. De már akkor is voltak hasonló 13-16 éves fiatalok.
  Aztán ez idővel egyre rosszabb lett és ma már inkább beülök valahova meginni valamit hétvégén mint hogy ezt nézzem, hallgassam. Megmondva az őszintét, elment a kedvem az egésztől. Mindenhol tizenévesek vannak akik bömböltetik a zenét nem érdekelve hogy épp arra jár egy hölgy baba kocsival és a kisgyerek éppen az igazak álmát alussza, őket ez mit sem érdekli, vagy az hogy ordibálnak össze vissza amire megint senki se kíváncsi és eljátszák hogy ők a város bikái hol ott még szerintem egy egyszerűbb egyenletet se képesek megoldani. De arra van idő és pénz hogy lógjanak, igyanak és rongálják a közterületen a padokat vagy bármit ami szemet szúr nekik. Remélem egyszer valaki(k) észbe kap és rendre teremti őket ha már a szüleik sem képesek rá.

 2. Igen én szemelyszerint ismerem ezeket a fiúkat és nem valami jó dolgokat tesznek ezellen ha bármit lehet tenni akkor meg kellene tenni mert volt hogy már későn este hajnali órákban is kint voltak és mindenkitől pénzt kérnek és galád modon viselkednek

 3. Húzzanak ki a gubodiba piálni reggelig!
  Vagy a strandra szívni!
  Mit képzelnek magukról!

  Ha a város nem a gimis kölykökből élne, még jogos is lehetne a cikk. Ja nem.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...