9.4 C
Cegléd
2024. április 17. szerda
spot_img

20.000 követő

A Ceglédi Panoráma e havi számai: 336 ezres olvasói aktivitás

Kedves Olvasók! Örömmel osztjuk meg Önökkel a hírt, hogy a Ceglédi Panoráma átlépte a 20.000-es követői számot a Facebook-on. Ezt az előkelő számot először érte el médium a térségben. További közönséget szólít meg szintén aktív fórumunk, weboldalunk és nyomtatásban lassan 14. évfolyamába lépő, 15 ezer példányban megjelenő Ceglédi Panoráma magazin.

A 2007-ben alapított kéthetente megjelenő Ceglédi Panoráma nyomtatásban eddig közel 20.000 ezer oldalt (!) adott közre, és mindezt 15 ezer példányban alkalmanként 84-96 oldalon. Lapunk következetesen megtartotta alapításakor eltervezett célkitűzéseinket, hogy független lapként szolgálja az olvasóközönséget a városban zajló közélet eseményeiről való beszámolással. A nyilvánosság biztosításával támogatjuk a helyi kulturális, civil, sport, egyházi élet kezdeményezéseit és kiemelt figyelemmel kezeljük az olvasói megkereséseket, véleményeket, a lakosság problémáit. Weboldalunkon napi 5-10 hír kerül megosztásra, Facebook oldalunkhoz évek óta heti 50-100 ezres olvasói aktivitás kötődik.

A Ceglédi Panorámát működtetőknek, szerkesztőknek mindig fontos volt az Olvasók visszajelzése, bizalma, melyet ezúton is köszönünk! 13 éve, hogy Cegléd lakosságát szolgáljuk ingyenesen elérhető nyomtatott és online felületeinken hírekkel, tájékoztatással, ajánlókkal, cikkekkel és hirdetésekkel.

Szerkesztőségünk nevében köszönöm kedves olvasók az érdeklődését, a velünk gyakran megosztott értékes információkat, hirdetőinknek a hosszú évek óta megadott bizalomat! Köszönöm kollégáim munkáját!

Krizsán Ervin tulajdonos-főszerkesztő

Ceglédi médiumok követői számai

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...