30.7 C
Cegléd
2024. június 20. csütörtök
spot_img

Labdarúgó csapat ceglédi tehetségekkel

A Ceglédi VSE felnőtt labdarúgó-csapata a 2018/2019-es szezonban –  bár a bennmaradásért végsőkig harcban volt –  végül búcsúzni kényszerült a másodosztálytól. Az új szezont már az NB III Keleti-csoportjában kezdi a csapat, A CVSE Labdarúgó szakosztálya a szurkolóknak és a sportkedvelő ceglédieknek közleményt adott ki a csapat jelenlegi helyzetéről. A tájékoztatóban megfogalmazzák, hogy a tavalyi szezonban a csapat egyik jelentős támogatója visszalépésével támogatásuk felére csökkent, miközben a játékosok fizetési igényei irreális magasságokba emelkedtek. „Ebben a helyzetben – és egyébként sem – szeretnénk a néhol megfigyelhető, irreálisan magas, NB III-as fizetésekkel játékosokat igazolni Ceglédre. Ebbe a fizetési versenybe nem tudunk és nem is akarunk beszállni. Keserű tapasztalataink szerint volt olyan játékos, akit szerettünk volna Cegléden tartani, de több mint fél millió forintos fizetést ajánlottak számára szintén a harmadosztályban, amire mi azt mondtuk, hogy, ha ez valós ígéret, akkor el kell mennie Ceglédről… Mi ezt a bérszintet nem tudjuk, nem akarjuk megadni a magyar labdarúgás harmadik vonalában. A pazarlás és az elszállt fizetési igények teljesítése magasabb osztályban szerepelve sem voltak jellemzőek klubunkra.” – fogalmaz a közlemény, majd rátértek a jelenlegi helyzet ismertetésére.
„A nyár folyamán úgy igyekeztünk kialakítani a keretet, hogy legyen 13, a szinthez képest rutinos játékosunk, akik NB III-ban tiszta szívvel vállalható juttatásért igazolnak Ceglédre, és szakmailag is segítségére lehetnek a csapatnak. Melléjük a ceglédi utánpótlásból egészítjük ki a csapatot.
Ennek köszönhetően hét utánpótláskorú játékos; Juhász András (16), Kotlár Zsombor (16), Katona Gergő (18), Kis Csaba (17), Orlov László (18), Simon Péter (18) és Faragó Milán (18) kaphat szerepet a ceglédi felnőtt csapat keretében. A klubvezetés, a szakmai stáb és a csapat idei célja az, hogy egy olyan stabil együttest alakítsunk ki, mely meghatározó tagja lesz a harmadosztálynak. A vezetőség pedig igyekszik megteremteni annak a lehetőségét, hogy belátható időn belül ismét a másodosztályba való feljutás legyen a cél – lehetőség szerint ceglédi tehetségekkel.”

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Hogyan válasszunk áramláskapcsolót a szivattyúhoz?

    Az áramláskapcsolók meghatározó szerepet játszanak a szivattyúk hatékony működésében,...

A nyelvi nehézségek leküzdése társasjátékkal

    A társasjátékok önmagukban izgalmas élményt adnak a közös játékon...

Asztalkultúra – milyen tanácsokat érdemes megfogadni?

  Az asztalkultúra jelentőségét nem kell a vendéglátásban dolgozók részére...

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához....

Etédi Zoltán az év tesitanára

A Magyar Diáksport Szövetség kezdeményezésére először került sor az...