21.1 C
Cegléd
2024. április 27. szombat
spot_img

CEGLÉDI RETRO FESZTIVÁL

2019. október 12.

A füledben csengenek még a 80-as 90-es évek legnagyobb slágerei? Hiányolod a szombat éjszakákból a fergeteges partikat? Eljött a Te időd, hiszen lassan bezárul a móka nyárra és megnyílik a Retro Fesztivál őszi diszkó tára!

Október 12-én visszatérnek a sztárok, újra érkezik Cegléd legnagyobb és leglátványosabb Retro Fesztiválja! Újra eljön az este, amikor „éjjel soha nem érhet véget…”! Helyszín a Gál József Sportcsarnokban! Kapunyitás: 19:00-tól. / Start: 20:00

20:00-ig zenés vendégvárás, után a színpadra lép a ABBA SISTERS, az ÁMOKFUTÓK, a BON BON, a HAPPY GANG, a DESPERADO, a DOLLY ROLL, a KOZMIX, és SZŰCS JUDIT, aki előre megmondta „Gyere táncolj, gyere táncolj még!„

Házigazdák NAVIDAL aka. Dave Junior és Sentinel, akik a koncertek előtt és után szórakoztatják a közönséget a legnagyobb retro slágerekkel. Az igazi fesztiválhangulatról, a fantasztikus előadókon kívül a különleges, egyedi látványtechnika és vizuál-show gondoskodik.

Belépőjegyek Cegléden megvásárolhatók a Gál József Sportcsarnokban (Rákóczi út), a Violet Bizsu üzletben (Kossuth F. utca), és a Tesco Áruház Virágboltjában (Malomtó szél). Jegyinformáció, jegyfutár: 06-70/88-22222.

Vidéki jegyárusító helyekről bővebb információ a rendezvény hivatalos Facebook oldalán: www.facebook.com/ceglediretrofesztival, illetve az információs vonalon: 06-70/88-22222 számon kapható!

Elővételes jegyárak: Normál jegy (érvényes a küzdőtérre és lelátóra): 4000 Ft.  VIP jegyek korlátozott számban: 8500 Ft. (Asztalfoglalás, színpaddal szembeni külön elzárt terület külön bárpult rész, vacsora, külön bejárat, welcome drink…)

Gyermekeknek NORMÁL jegy esetén szülői felügyelettel 10 éves korig ingyenes! Gyermekjegy regisztráció a helyszínen!

Szeretettel várunk mindenkit erre a kihagyhatatlan éjszakára!

Retro Fesztivál Team

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...