9.4 C
Cegléd
2024. április 17. szerda
spot_img

Bubis kalandok Cegléden

Füle Lídia a 20. Nemzetközi Champagne Nap alkalmából Cegléden a Délibáb Kávézóban tartott rendezvényt, ahol három pezsgő – francia és magyar nedű is – versenyzett. Nemzetközi Champagne Napot minden év októberének harmadik péntekén ünneplik. A kezdeményezés az Egyesült Államokból ered. A fogyasztókat arra ösztönzik, hogy ezen a napon pukkanjon egy üveg ebből az italból, ezáltal népszerűsítve a Champagne borvidéket. A mostanra már hagyománynak tekinthető „ünnep” márkatudatosító, oktatói jelleggel is funkcionál.

Hasonló hírek

1 hozzászólás

  1. Az In Vino Lidia bubis kalandok, a 20. International Champagne Day alkalmabol Cegleden folytatodtak. Egy korabbi bejegyzesben egyik kedves In Vino Lidia tanitvanyom irt beszamolot egy francia „sampajnhajszarol”, amikor is nagyobb mennyisegben vasarolt be a francia nemes nedubol. A paratlan ajanlat a kozismert hipermarket lanc cegledi uzleteben is meghirdetesre kerult, ami a parbaj otletet adta. Kihivo felet sem kellett sokaig keresgelni, ot is helyben talaltuk meg, nem is egy hetkoznapi tetel szemelyeben, nem is egy hetkoznapi helyen. Ismerjuk meg a kihivo magyar „dama” a Kreinbacher Prestige Brut hagyomanyos eljarassal keszult pezsgo tortenetet a cegledi Delibab Kavezoban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...