9.4 C
Cegléd
2024. április 17. szerda
spot_img

Bianka és a lepkék

Öcsém kisunokáját kivitték a játszótérre szülei egy csodálatosan szép őszi napon, mely fel felnőtteknek és gyermekeknek is kellemes időtöltés a friss levegőn. A gyerekek játszottak, sok lepke szálldogált a szép napsugaras délutánon, a gyerekek meg próbálták elkapni őket.

Az egyik lepke megérezte, hogy Bianka nem bántja őt és a vállára szállt.  Édesapja résen volt, sok szép képet készített kislányáról – vállán a lepkével. Biankának jó kapcsolata van szinte minden állattal. Van egy kutyusa, aki Süti névre hallgat, tavaly a kislány költött egy kis versikét, melyben felszólította Sütit „ne menj az utcára, mert elütnek az autók”. Különböző bogarakat is türelmesen megfigyel, egyik alkalommal pedigegy csigát a kezébe vett, ami mászott a kis tenyerébe, holott a csigák ilyenkor visszahúzódnak a házukba, de a kis állat érezte, hogy nem fogják bántani. A lepke is biztos megérezte ezt, mert az állatok is éreznek és szeretnek.

Józsi Bá

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...