9.4 C
Cegléd
2024. április 17. szerda
spot_img

Kórház a város szélén…

A legnagyobb közösségi oldalon, levélben mondott köszönetet Cserepes Gábor a ceglédi kórház orvosainak, ápolóinak lelkiismeretes munkájukért.
„Sokan, sokszor írtak elmarasztalót, fogalmaztak meg kritikát, véleményt a nyilvánosság előtt okkal vagy ok nélkül a ceglédi Toldy Ferenc Kórház különböző szakellátásaival, azok minőségével, a különböző osztályokon uralkodó körülményekkel kapcsolatban.
Jelen sorok megírása kapcsán a velem történtekről szeretnék néhány szót ejteni az Intenzív Osztályon dolgozók – orvosok, nővérek, ápolók – munkájával összefüggésben.
Úgy hozta az élet és az emberi butaság, hogy augusztus, szeptember és október hónapokban elsősorban ezen az osztályon és más osztályokon is „vendégeskedtem” rövidebb-hosszabb ideig sok-sok problémával, de egyre növekvő életkilátásokkal. Hozzáértők és az orvosok jó része sem adott volna egy lyukas kétfillérest sem az életemért a sorozatosan felmerülő komplikációk miatt. Ezen az osztályon – természetesen nem kisebbítve a többiek érdemeit – hoztak vissza többször is és tartottak itt azzal az emberfeletti munkával, akarással, aminek eredményeképpen ezeket a sorokat leírhattam.
Méltóképpen köszönetet mondani ezért az áldozatos munkáért soha nem tudok, hiszen az emberi élet értéke nem mérhető semmilyen mércével, ezért csak annyit tudok mondani: … köszönöm…! A nagy nyilvánosság számára is álljon itt azoknak neve, jóllehet a teljesség igénye nélkül, akiknek része volt abban, hogy itt maradtam és a gyógyulás útjára léphettem. Dr. Tatár Domokos az orvos, akinek Emberként is a legmélyebb tisztelet jár. Szarvas Szilveszter, Banai István, Détári Dóra, Veres Kata, Tóth Anikó, Fehérné Kónya Tímea, Koglerné Nagy Anikó, Monori Zsuzsanna, Gyergyádes Piroska, Bezzeg Éva, azok az ápolók, akikről ugyancsak a legmélyebb tisztelettel és köszönettel kell szólni. Emellett maximális tisztelet és köszönet illeti a sebészet, a kardiológiai osztály minden dolgozóját és a  nagykőrösi Rehabilitációs Intézet és Kórház dolgozóit, akiket nem megemlíteni és akiknek nem köszönetet mondani méltatlan lenne.
Tisztelettel és köszönettel: Cserepes Gábor”
A kép illusztráció

Hasonló hírek

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Kedves kommentelő Tamás?
    A cikkben (akár névvel, akár névtelenül) szereplők, amikor életet kell menteniük a TE kérdésedet biztosan nem teszik fel. Ha te kerülsz majd halál közeli helyzetbe, és tételezzük fel megmentenek, te kinek “rebegsz majd hálát” ? ( gondolom a defibrillátornak, meg a lélegeztetőgépnek…)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...