20.9 C
Cegléd
2024. április 15. hétfő
spot_img

Agresszor az óvodánál

A Széchenyi úton az óvoda mellett egy férfi bántalmazott egy anyukát. A névtelenséget kérő nő figyelmeztetné az arra járókat, „nehogy más is így járjon”. „Szeretném ha a Panoráma Facebook oldalán névtelenül közölnék az írásom. A Széchenyi úti óvoda környékén nagyon figyelmesen közlekedjenek a járókelők, mert egy agresszív idősebb úr lakik ott, aki az autójával a kapuja előtt a járdán, majdnem elütött, miközben a 6 hónapos gyerekemet hordozóban vittem magamon!! Miután elugrottam az autója elől és integettem neki, hogy normális, hogy majdnem elüt a gyerekemmel, még felháborodva (…) anyázott nekem szájbavert és köpködni kezdett. Nagyon vigyázzanak az anyukák, mert pont az óvoda mellett lakik, nehogy más is így járjon.” – írta az édesanya, aki képet is mellékelt a sérüléséről.

Hasonló hírek

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Sajnos ez nem egyedi probléma. Más óvodák környékén is (a reggeli és kora délutáni órákban) vannak “verbális csörték” a lakók és a parkoló szülők között. Van ahol mészkő sziklák nőnek ki a földből egyik napról a másikra az utcákon, csak hogy ne lehessen ott megállni. (nem tudom a forgalom közterületen történő ilyen módú befolyásolása szabályos-e?) Máshol csak egyszerűen összekarcolják az autót az ott lakók, amíg a nagyi beszalad az unokával az oviba. (Ez itt az Ő körbepisilt territóriuma, ha már 60 éve ő söpri itt telente a havat!)

  2. ….és remèljük,hogy ez a bántalmazott szülő feljelentette ezt az embert?!!!!…vagy megvárjuk,amíg egy kisgyermekkel is meg- történik,ugye neeeeem???!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...