22.5 C
Cegléd
2024. június 26. szerda
spot_img

Felemás évzárás a medencében!

A hétvégén szakosztályunk csapatai befejezték a 2019-es bajnoki évet. A szombati napon idegenben vendégeskedett a serdülő,  2006-os, 2008-as csapataink.

A napot a Rusorán Péter 2006 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk kezdte a Nyéki Imre uszodában az Oázis SC vendégeként. A találkozó az elvártaknak megfelelően alakult az első perctől kezdve mi irányítottunk és a mi akaratunk érvényesült a medencében így magabiztosan győzedelmeskedtünk az ellenfelünk felett.

Oázis SC – Ceglédi VSE 8:12

Gólszerzők: Fábián Olivér 4, Kecskeméti Koppány 3, Bíró Lola, Gujka Dominik, Soós Valér,

                    Szikszay Milán, Borsos Blanka

A szombati napon szintén Budapesten a margitszigeti Hajós Alfréd uszodában a 2008 csapatunk az A-HÍD OSC Újbudacsapata ellen ugrott a medencébe. Nagyon izgalmas és szoros mérkőzést tudhatunk magunk mögött. Nagy küzdelem volt a bajnokság egyik legjobb és legagresszívebb csapata ellen. A találkozón ott volt a győzelem lehetősége többször is a kezünkben, de sajnos a kiharcolt emberfórokat nem tudtuk gólra váltani és olyan hibákat is vétettünk, amit ezen a szintem már nem lehet. Ezektől eltekintve nagyon jól játszottunk és óriásit küzdöttünk, amivel nagy meglepetést okoztunk az ellenfélnek, ezt bizonyítja az is, hogy az utolsó 20mp-ben kaptuk azt a gólt, amivel elveszítettük a mérkőzést.

A-HÍD OSC ÚJBUDA – Ceglédi VSE 5:4

Gólszerzők: Bálint Tamás, Vincze Zalán, Szendrei Attila, Bori Noel

A szombati napot és az évet serdülő csapatunk zárta Érden a Sportliget ellenfeleként. A kiváló iramú mérkőzést játszottunkévadzáróként a tabellán előttünk lévő ellenféllel szemben. A meccsen végig harcosan támadó szellemben küzdöttünk és azeredmény döntetlen lett, ami a Sportliget csapatára nézve volt kedvező. Kiss Máté gólerős játéka illetve Hajdú Kornél remek játéka volt átlagon felüli, de kiemelkedő volt Soós Titusz is, az egész csapat dícséretet érdemel.

Sportliget SE – Ceglédi VSE  12:12

Gólszerzők: Kiss Máté, Kecskeméti Koppány, Hajdú Kornél, Soós Titusz, Csáthy Dániel, Szabó Róbert

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Infineon szakértők a ceglédi Közgázban

2023. augusztus 22-én az Infineon Technologies Kft. együttműködési megállapodást...

Új SPAR-üzlet a körforgalomnál

Egy újabb SPAR-üzlet nyitotta meg kapuit Cegléden a közelmúltban....

Egészségügyi kitüntetés

A Magyar Ápolási Egyesület Pest Vármegye Területi Szervezete a...

Testépítés felsőfokon

Európa bajnok és Abszolút Európa bajnok lett május végén...

Nyáresti melódiák

Ezen a címen ad otthont egy különleges hangversenynek a...