9.4 C
Cegléd
2024. április 17. szerda
spot_img

„A jót is el kell mondani”

Király Józsefné olvasónk lapunkon keresztül szeretne köszönetet mondani orvosainak, de olvasói levelében nemcsak tapasztalatairól számol be, de arra is rámutat, nemcsak a rosszat, de a jót is el kell mondani az egészségügyi intézményekről.
“Köszönetemet szeretném kifejezni a Ceglédi Toldy Ferenc Kórház I. Belgyógyászati osztály vezető főorvosának Dr. Szepesi Gábornak, Dr. Honti Kinga osztályos orvosnak, hogy két héten át gyógyítottak, lelkiismeretesen és legjobb tudásuk szerint kezeltek. Az osztály minden ápolójának szeretném megköszönni a munkáját. Kiemelném két ápoló Krisztián és Béla tevékenységét és munkáját. Ők olyan emberséggel és törődéssel ápolják a betegeket, hogy az példamutató.
Sokan, sokszor szidják a kórházat és az ott dolgozókat. Tudom én is, hogy sok minden megtörténik, de én két hét alatt csak jót tapasztaltam. Velem is maximálisan törődtek és azokkal is, akiket a hozzátartozók nem látogattak és ott felejtettek.
Az SBO-ról (Sürgősségi Baleseti Osztály) még szeretném elmondani a tapasztalataimat. Január óta háromszor „élveztem” a vendégszeretetüket. A működésük és a szakértelmük megkérdőjelezhetetlen. Tudom, most jön a felvetés: miért kell 6-7 órát várni náluk? A vérleletek 1-2 órán belül megvannak. Akkor döntenek a leletek és a panaszok alapján, hogy milyen konzíliumot kérjenek. Sajnos a szakorvos csak órák múlva érkezik meg. Nos, arra kell a betegeknek várni, nem az SBO-döntésére.
Én amikor teljesen egyértelmű volt az esetem, 3 óra múlva már osztályra kerültem. Köszönöm az SBO-n dolgozóknak a munkáját, nincsenek könnyű helyzetben. Arra szeretném felhívni a figyelmét mindenkinek, hogy nekünk addig jó, amíg Cegléd állja a sarat és ellátja a vonzáskörzetet. Ezzel nem mondom, hogy a rosszat nem kell elmondani, de mondjuk el a jót is. Köszönöm!
Király Józsefné”

(A kép illusztráció)

Hasonló hírek

1 hozzászólás

  1. Igaza van kedves Király Józsefné! Mindenki mindenben csak a rosszat veszi észre, s kritizál kíméletlenül. Bizony,addig jó, amíg van szinte mindenre kiterjedő orvosi ellátás a városban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...