19.7 C
Cegléd
2024. május 30. csütörtök
spot_img

Tétmeccs a Zsengellér Gyula sporttelepen

Vasárnap délután öt hónap után újra tétmeccsen szurkolhattunk a Malomtószéli stadionban a Zsengellér Gyula sporttelepen, ugyanis elkezdődött a 2020/2021-es NB III-as szezon. A Ceglédi VSE a 17:30-kor kezdődő találkozón hazai pályán fogadta az FC Hatvan csapatát, és pályára léptek az új kerettagok is: Herczeg László középpályás, Polyák Kristóf védő, Juhász György védő, Tóth Dárius védő és Csoszánszki Dávid támadó.

A vendég csapat kezdett aktívabban, Miklernek már a 4. percben védenie kellett, majd egy perccel később egy közeli fejesnél kellett szintén beavatkoznia. Egy perccel később újabb hatvani próbálkozás, ezúttal a lövés fölé ment. A folytatásban is a vendég csapat támadott inkább, mi a 12. percben végezhettünk el először egy szögletet, amiből nem volt veszély a kapu előtt.

Három perccel később viszont megszereztük a vezetést. Polyák futott fel nagyszerűen a bal oldalon, majd gyönyörűen tekert át a jobb szélen robogó Kovácshoz, aki habozás nélkül a léc alá rúgta a labdát. Gyöngyörű támadás és gól volt.

A folytatásban kiegyenlített mezőnyjátékot láthattak a kilátogató nézők, de helyzete inkább a Hatvannak volt, Miklernek több alkalommal bekellett mutatnia tudását.

Egy perccel a félidő vége előtt sajnos Juhász kapott egy olyan rúgást, ami után nem tudta folytatni a játékot, G. Bíró érkezett a helyére. A csere után szinte azonnal mehettek az öltözőbe a csapatok.

A második játékrészt mi kezdtük veszélyesebben, már a 48. percben Takács szép cselei után jött egy remek lövés, de végül kevéssel, de mellé ment a labda. Egy perccel később jött a válasz, de az a lövés is mellé szállt.

Az 55. percben ismét Takács pillanatai jöttek el, nagyszerűen tekerte a szabadrúgást kapura, amibe beleütött a kapus, a labda pedig a kapufára pattant. Onnan pedig Csendesre pattant a labda a kapu felé veszélyesen, de tisztázni tudtak a védők. Alig egy perccel később Laczkó lőtt távolról laposan, a kapus ujjheggyel védett.

A hatvaniak az 59. percben veszélyeztettek legközelebb, ekkor Mikler öklözött ki egy beadást, a hosszú oldalon érkező vendég játékos pedig kapura tüzelt, de fölé ment a próbálkozás.

Az elkövetkezendő percekben lehetőségek voltak, de helyzetek nem, egészen a 76. percig, amikor közelről próbálkozhatott a hatvani játékos, de szerencsére mellé lőtt. Időközben elszaporodtak a szabálytalanságok a pályán, a játékvezető kezéből kezdett kimenni a találkozó.

A mérkőzés végéhez közeledve benne volt a gól a levegőben mindkét csapat részéről, de végül újabb találat már nem született. Egy kiállítás azonban volt a 93. percben a vendég csapatnál. Küzdelmes mérkőzés volt, ahol megharcoltunk a győzelemért. Nehéz, de fontos három pontot szereztünk a szezonrajton.

Ceglédi VSE – FC Hatvan, 1:0
200 néző

Mikler – Bagó, Csendes, Juhász Gy., Polyák – Markó, Juhász A., Takács, Kovács, Majoros – Laczkó

Gól: Kovács (’15. p.)

Cserék:
Juhász helyén G Bíró
Majoros helyén Papp
Takács helyén Herczeg

(Fotó: Ferenczi Norbert)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...