26.6 C
Cegléd
2024. május 30. csütörtök
spot_img

Vereség Diósgyőr ellen

Azt a Diósgyőrt fogadtuk a Zsengellér Gyula Sporttelepen, aki még nyeretlen volt az idei bajnokságban. Sajnos a mai találkozó után ez már nem mondható el.

Nem kezdődött jól a mérkőzés, hiszen kezdőkapusunk Mikler Dániel nem tudta vállalni a játékot, így a másodikszámú kapus Kis Csaba ugrott be helyette percekkel a kezdés előtt. Előttünk adódott az első lehetőség a 7. percben, amikor Laczkó lövésénél védett nagyot a vendég kapus, majd Juhász lövése pattant mellé az ismétlés után.

A folytatásban küzdöttek egymással a csapatok, de igazán komoly lehetőség egyik kapu előtt sem adódott. Egészen a 27. percig kellett várni, amikor Markó kapott nagy labdát, de sajnos a kapuval szemben mellé célzott. Öt perccel később a vendégek szerezhették volna meg a vezetést, megvertek minket a szélen, majd a hosszú oldalra érkezett a labda, ahol üresen tátongott a kapu a diósgyőri játékos előtt, de ekkor még mellé lőtt.

Nálunk Laczkó volt a legveszélyesebb játékos, ő is válaszolt egy lövéssel egyből a nagy vendég helyzet után, majd ő is szerezte meg a vezetést egy nagyszerű egyéni akció után a félidő legvégén.

A szünetben sajnos az öltözőben maradtunk, ennek köszönhetően az 51. percben egyenlíteni tudott a Diósgyőr, majd az 58. percben már a vezetést is megszerezték. A folytatásban volt egy-két lehetőségünk, de talán csak Laczkó helyzete jelentett nagyobb gondot a vendég kapusnak. Amit mi kihagytunk azt három perccel később a vendégek belőtték, így növelni tudták előnyüket.

Markó a 72. percben szépíthetett volna, de bravúrral védett a kapus. Szépítés helyett pedig egy perccel később jött az újabb vendég gól. A végeredmény a 85. percben alakult ki, amikor a félpályán eladtunk egy labdát, hátul egyedül maradt Juhász György, mivel Csendest az oldalvonal mellett ápolták. A gyors diósgyőri kontra pedig újabb gólt hozott, ezzel lezárva a mérkőzést.

Ceglédi VSE 1:5 Diósgyőri VTK II

Forrás: cegledifoci.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...