22.5 C
Cegléd
2024. június 16. vasárnap
spot_img

Eltört a sín Kőbánya-Kispestnél

A Mávinform hétfő reggel 7:19-kor tette közzé a Facebook-oldalán, hogy a Budapest–Cegléd vonalon 20-25 perccel meghosszabbodik egyes Budapestre tartó vonatok menetideje. Kőbánya-Kispestnél síntörés lassítja a vonatforgalmat.

A budapestkornyeke.hu információi szerint a vonatfeltorlódások és a nagyobb késések elkerülése érdekében ma napközben a monori vonatok csak Kőbánya-Kispestig közlekednek és onnan indulnak a Nyugati pályaudvar helyett. A Nyugati pályaudvarról Ceglédre 7:03-kor elindult 2822-es számú Z50-es jelzésű vonat Monorig minden állomáson és megállóhelyen megáll. A Ceglédről a Nyugatiba 8:48-kor induló Z50-es vonat a mai napon Monortól minden állomáson és megállóhelyen megáll.

A Szobról a Nyugati pályaudvarra 8:55-kor induló Z70-es vonat a mai napon műszaki ok miatt nem közlekedik. A Budapest–Kunszentmiklós-Tass–Kelebia vonalon 15-20 perccel meghosszabbodik a vonatok menetideje. Dömsöd és Kiskunlacháza között meghibásodott a biztosítóberendezés. A Hatvan–Újszász–Szolnok vonalon 20-25 perccel megnő a menetidő. Hatvan és Jászfényszaru között meghibásodott a biztosítóberendezés.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...