20.9 C
Cegléd
2024. június 26. szerda
spot_img

Pásztor Mátyás a válogatottban

Märcz Tamás a férfi vízilabda válogatott szövetségi kapitánya 21 tagú kerettel kezdi meg a felkészülést az idei feladatokra. A keretben a ceglédi nevelésű Pásztor Mátyás is szerepel. Szülővárosában, Cegléden kezdett vízilabdázni, majd a BVSC-hez került. A vasutasok junior csapatából igazolt az élvonalbeli Szolnoki Főiskolához. Majd 2014-től újra a BVSC-ben játszik. 2015-ben a magyar bajnokság gólkirálya volt. 2018-től lett a válogatott tagja.

A magyar válogatott idei kerete a február 14-20-i felkészülési időszakra: Kardos Gergely (Douai), Lévai Márton (OSC), Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC) – kapusok, Angyal Dániel (Szolnok), Baksa Benedek (Eger), Burián Gergely (OSC), Bátori Bence (Vasas), Erdélyi Balázs (OSC), Gyárfás Tamás (BVSC), Hárai Balázs (OSC), Konarik Ákos (Szolnok), Manhercz Krisztán (OSC), Mezei Tamás (FTC), Nagy Ádám (Szolnok), Pásztor Mátyás (BVSC), Pohl Zoltán (FTC), Sánta Dániel (Szeged), Sedlmayer Tamás (FTC), Vigvári Vendel (FTC), Zalánki Gergő (FTC) – mezőnyjátékosok.

A keret február 14-én, Budapesten kezdi meg a közös munkát, majd másnaptól Szegeden edz. Február 17. és 20. között a szerbekkel közös edzőtáborozás szerepel a programban, az utolsó napon, 20-án 15 órától pedig hivatalos – tévés – mérkőzést játszik a két csapat. Ez lesz a most elkészült szegedi Tiszavirág Sportuszoda hivatalos avatása.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Infineon szakértők a ceglédi Közgázban

2023. augusztus 22-én az Infineon Technologies Kft. együttműködési megállapodást...

Új SPAR-üzlet a körforgalomnál

Egy újabb SPAR-üzlet nyitotta meg kapuit Cegléden a közelmúltban....

Egészségügyi kitüntetés

A Magyar Ápolási Egyesület Pest Vármegye Területi Szervezete a...

Testépítés felsőfokon

Európa bajnok és Abszolút Európa bajnok lett május végén...

Nyáresti melódiák

Ezen a címen ad otthont egy különleges hangversenynek a...