10.7 C
Cegléd
2024. február 22. csütörtök
spot_img

Késsel rontott élettársára

Élettársak közötti féltékenységi jelenet zárult szúrt sérüléssel egy törteli házban. A ceglédi rendőrök egy órán belül előállították a gyanúsítottat, miután a sértettet ellátó orvostól tudomást szereztek a történtekről.

A pár között 2021. február 22-én délután kialakult, majd elfajult vitáról azt követően szereztek tudomást a rendőrök, hogy a ceglédi kórház egyik sebésze aznap este bejelentést tett, miszerint szúrt sérültet vittek be hozzájuk a mentők, illetve, hogy a 23 éves nőre valószínűleg élettársa támadt egy késsel – adta hírül a police.hu.

A rendőrök egy órán belül elfogták, majd előállították a 31 éves férfit, miközben a tett helyszínén bűnügyi technikusok kezdtek nyomok után kutatni, valamint a már kihallgatható áldozatot is kikérdezték. A részletekre nem egyformán emlékezett a két fél. Abban mindketten egyetértettek, hogy féltékenység miatt kezdődött vitájuk, ám arról már máshogy vélekedtek, ki kire volt féltékeny: a nő szerint a férfi, a férfi szerint a nő.

Kukába rejtve megtalálták az elkövetés lemosott és letörölgetett eszközét

A nő szerint öt gyermekének apja kezdte a vitát, ami elfajult: erősebb és nagyobb darab párja fenyegetően indult felé, mire védekezésül felkapott egy kést. Élettársa ráfogott a kést tartó kezére, majd dulakodtak, lökdösődtek, eközben sebesült meg, de arra nem emlékezett, pontosan hogyan. Fájni kezdett az oldala, elájult, majd arra eszmélt, hogy az egyik ismerőse törölközőt szorít sebesülésére. Ezzel szemben a férfi állítja, a párja közelében sem volt, amikor azon kitört a féltékenység, kiabálni kezdett, majd egy késsel hadonászva, öngyilkossággal fenyegetőzött. Háttal állt neki, amikor sikoltást hallott, majd azt látta, a nő a konyhapadlón fekszik. Ő nem tett vele semmit, szerinte megcsúszott és beleállt a kés, vagy – beváltva a fenyegetését – megszúrta magát.

“Ő nem tett vele semmit, szerinte megcsúszott és beleállt a kés”

A nyomozás adatai az áldozat verzióját támasztják alá, a helyszíni szemle alkalmával egy kukába rejtve megtalálták az elkövetés lemosott és letörölgetett eszközét, és a seb leszorításához használt, vérrel szennyezett törölközőt. A bűnügyi helyszínelők speciális vérkereső és azonosító anyagukkal előcsalogatták a késen szabad szemmel nem látható nyomokat, majd minden a bűnjelek közé került.

Az azóta letartóztatott 31 éves férfi ellen súlyos testi sértés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...

Ki lesz 2023 legnépszerűbb ceglédi sportolója?

Idén is a cegledisport.hu facebook oldalán lehet szavazni, hogy...

Milyen egy jó biztonsági őr?

    Egy intézmény, szervezet vagy telephely biztonságának fenntartásában nem elegendő...