9.4 C
Cegléd
2024. április 17. szerda
spot_img

Nőnapi meglepetés a kórháznál

Nagy Nikoletta a Reneszánsz virágbolt tulajdonosa osztotta meg egy március 7-én este készült nőnapi meglepetés – összefogásról, önzetlen szeretetről szóló – történetét a közösségi oldalán.

„Bejött, hozzám ma egy kedves hölgy, elmondta, ma megkapta a kórházunkban a védőoltást és kifele jövet, látván az üresen álló virágtartókat, eszébe jutott egy szívmelengető gondolat. Megkérdezte: van-e még tavaszt hívogató primulám. Összeválogatta ezeket a gyönyörűségeket és visszaindult a kórházba! Jelentem, én csak az ültetésben segédkeztem! Szóval az érdem nem az enyém! Igen, itt vannak a csodák!

Holnap ezek a virágok fogják várni ezeket a csodálatos nőket, akik megpróbálnak egyszerre anyák lenni, feleségek, gyermekek, segítők, gyógyítók és már megtanultak befelé sírni. Remélem megcsodáljátok a hölgy kedvességét és egy mosollyal arcotokon kezditek a napot, vagy éppen fáradtan hazafelé, viszitek magatokkal ezeknek a szépségeknek az illatát. A Nőnap új jelentést kapott! Csodálatosak vagytok és ő is csodálatos!”

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...