37.7 C
Cegléd
2024. július 13. szombat
spot_img

Közeleg a szezon vége

Véghajrához érkezett a regionális felnőtt futsal bajnokság Pest megyei csoportja! A Startolunk SE-PIMI együttesének április végén fejeződik be a bajnokság.

Elég sűrűre sikeredett a tavaszi szezonunk, ugyanis volt pár elmaradt meccsünk, melyeket be kellett iktatni, így két meccset is kellett játszanunk egy héten. A tavaszi szezonban eddig 8 meccset játszottunk, melyen 4-4 győzelmünk és vereségünk van. A 12 csapatos bajnokság 9. helyén állunk úgy, hogy 2-vel kevesebb meccset játszottunk, mint az előttünk lévő csapatok. Volt gólzáporos győzelmünk (10-3) a Bátonyterenye csapata ellen úgy, hogy több mint egy félidőt vészkapussal kellett lejátszanunk sajnálatos sérülés miatt. Parázs meccsből sem volt hiány! A negyedik helyezett csapatot idegenben óriási taktikai fegyelemmel és küzdeni akarással tudtuk két vállra fektetni (5-4). Voltak „kötelezően” hozható meccseink és persze voltak vereségeink is. A vereségek ellenére is nagyot fejlődött a csapat és kiegészülve az új edzővel, próbálunk minél előrébb végezni a tabellán, illetve fejlődni taktikailag és játékilag is. A csapat meg is kapta az új mezeket és az új futsal cipőket, melyek segítenek majd az előrelépésben.

A jövő héten is két mérkőzés vár ránk, egyik sem ígérkezik könnyűnek, de mindent meg fogunk tenni a három pont megszerzéséért. A sérülteknek minél hamarabbi gyógyulást kívánunk, várjuk vissza őket, hiszen fontos tagjai a csapatnak!

Hajrá Startolunk SE-PIMI Majláth Árpád

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...