16.9 C
Cegléd
2024. május 3. péntek
spot_img

Kisebb kapacitással működik a Nyugati

Egy hónapos felújítási munkák után, vasárnaptól újra fogad vonatokat a Nyugati pályaudvar, de a Mávinform friss közleménye szerint „a pályaudvaron több munkálatot nem fejezett be időre a kivitelező, így vasárnap reggeltől a megszokotthoz képest kevesebb vonatot tud fogadni az állomás. A végleges átadásig kisebb kapacitással működik a pályaudvar, a vonatforgalmat is korlátozták a munkálatok mielőbbi befejezése érdekében” – számolt be a Telex.hu.

A ceglédi vonalon vasárnap reggel 6 órától a csúszás miatt a monori S50-es vonatok Kőbánya-Kispestre érkeznek és onnan indulnak Monor felé. Kőbánya-Kispestről minden óra 53-kor indulnak Monorra. A Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest közötti utazásra bármely vonat felármentesen vehető igénybe. A Szegedi InterCityk a Nyugati pályaudvar helyett Budapest-Kelenföldre érkeznek és onnan is indulnak Szeged felé, minden óra 51-kor. A szegedi vonalon egyébként vágányzári menetrend érvényes, Cegléd és Kiskunfélegyháza között pótlóbuszokra kell átszállni.

A 444.hu szerint a felújítás utáni első nap összeomlott a vonatközlekedés a Nyugati pályaudvaron a biztosítóberendezések meghibásodása miatt. “Bár kora reggel még arról számoltak be, hogy hétfőre minden munkával végzett a felújítást végző kivitelező, és rendben megindult a közlekedés, nem sokáig tartott az öröm. A vasúttársaság szerint a Nyugati pályaudvarról induló és az oda érkező vonatok menetideje 10-30 perccel megnövekedhet.” – írta meg a lap.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...

Mi a hosszú élettartamú mosógép titka?

    Ahhoz, hogy a mosógép élettartama a lehető leghosszabb lehessen,...