8.8 C
Cegléd
2024. március 3. vasárnap
spot_img

Nem tudott aludni, feltörte a háznál parkoló autókat

Egy 46 éves nagykőrösi férfi tett bejelentést a rendőrségre augusztus 24-re virradóra, mivel háza előtt parkoló autójának ajtaját nyitva találta, majd megdöbbenve tapasztalta, hogy a jármű rakteréből ellopták értékes, teli szerszámosládáját és olajemelőjét, rádióját kihúzták a helyéről, nyomógombjai hiányoztak. Háza előtt más kocsija parkolt, de látta, hogy valaki azt is megpróbálta kinyitni, az ablakát betörték, a díszléceket lefeszítették – írja a rendőrség az oldalán.

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol egy szomszédos ház előtt parkoló harmadik autó tulajdonosa is jelezte a rendőröknek, hogy valaki az ő autóját is megpróbálta kinyitni, mivel a kocsi zárszerkezetét megrongálták, kinyitni végül nem tudták.

A nagykőrösi rendőrök hamar eljutottak a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható tinédzserhez. A helyi zsaruk a kamasz fiúnál megtalálták az összes ellopott tárgyat, amit lefoglaltak és azóta visszaadták tulajdonosának. A 14 éves fiú a kihallgatásán a terhére rótt bűncselekményt beismerte, részletesen vallott.

Nem tudtam aludni, és jött egy olyan gondolatom, hogy a házzal szemben lévő kocsikat feltöröm, és az abban lévő dolgokat elhozom – vallotta a tini, akit lopással gyanúsít a rendőrség.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Ipari park botrány

Rendkívüli testületi ülés, sajtótájékoztató, elbocsátás, rendőrségi feljelentés - tovább...

650 millió forint a semmiért?

Dr. Csáky András polgármesternek köszönhetően szinte az ürességtől kong...

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...