-0.6 C
Cegléd
2023. november 30. csütörtök
spot_img

Meghiúsult fórum

Nem vett részt Pest megye 12. vk. két jelöltje László Ferenc (MSZP, Párbeszéd) és Zágráb Nándor (Jobbik, DK, LMP, Momentum) a Ceglédi Kaszinóban szeptember 16-án 18 órától tartott fórumon, így egyedül Sipos Mihály független – de a helyi LMP szervezet által ajánlott – jelölt mondta el a vidékfejlesztési témában a térséget érintő terveit. Az agrármérnök végzettségű jelölt, aki jelenleg egy ceglédi tanyán gazdálkodik beszélt a többszáz család egészséges életét veszélyeztető magasfeszültségű vezeték elleni akciókról, az agráriumról, a fenntartható gazdálkodásról, a helyi természetvédelmi kérdésekről. A rendezvényen Mészáros István vidékfejlesztési szakember is megosztotta gondolatait az érdeklődőkkel.


A szervező Földi Áron LMP-s képviselő lapunknak elmondta, vélhetően a jelöltek sértésnek veszik, hogy egy független civil jelölt is pályára lépett az előválasztáson, ezért nem jelentek meg a vitán.
– Nem tudni nem értek rá, vagy nem érezték magukat kompetensnek a témában vagy esetleg úgy gondolják, már megnyerték a választást, de bár tudtak róla, semmilyen visszajelzést nem adtak, nem mentették ki magukat. A választások előtt ez volt az utolsó időpont, amikor meg tudtuk rendezni ezt a fórumot, de a másik két jelölt részéről az egyeztetés teljes hiánya a jellemző, pedig ez egy jó lehetőség lett volna arra, hogy a ceglédi választópolgárok megismerjék a programjukat, elképzeléseiket. – mondta el a szervező.

Mint kiderült: a Hang és a Tabumentes Ország Egyesület is nyilvános vitát rendez, ők azonban már a választás egy hete alatt szeptember 23-án várják az Ipartestületi székházba a három jelöltet.

Hasonló hírek

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. mire elérkezik a “nagy választáson” még jobban összevesznek, és 2-3 kihívója lesz a fideszesnek
    igazából a jövő évi pénzeső sem kellene a fidesz 2/3-hoz

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Rémálom az irodai nyomtatás? Nem kell, hogy az legyen!

    A nyomtatók sajnos gyakran lehetnek az irodában a stressz...

Újra Kult Up-oztunk

Cegléden újra a Patkós Irma művészeti iskola látta vendégül...

Év tanára díjak

Átadták november 24-én az "Év tanára" elismeréseket. Matematika, irodalom...

Nemzetközi siker

A Ceglédi VSE utánpótlás birkózói hétvégén Norvégiában nemzetközi kötöttfogású...

Rendőrségi razzia

A napokban közel 600 sebességtúllépést rögzítettek Pest vármegyében. A...