11.1 C
Cegléd
2024. február 23. péntek
spot_img

Meghiúsult fórum

Nem vett részt Pest megye 12. vk. két jelöltje László Ferenc (MSZP, Párbeszéd) és Zágráb Nándor (Jobbik, DK, LMP, Momentum) a Ceglédi Kaszinóban szeptember 16-án 18 órától tartott fórumon, így egyedül Sipos Mihály független – de a helyi LMP szervezet által ajánlott – jelölt mondta el a vidékfejlesztési témában a térséget érintő terveit. Az agrármérnök végzettségű jelölt, aki jelenleg egy ceglédi tanyán gazdálkodik beszélt a többszáz család egészséges életét veszélyeztető magasfeszültségű vezeték elleni akciókról, az agráriumról, a fenntartható gazdálkodásról, a helyi természetvédelmi kérdésekről. A rendezvényen Mészáros István vidékfejlesztési szakember is megosztotta gondolatait az érdeklődőkkel.


A szervező Földi Áron LMP-s képviselő lapunknak elmondta, vélhetően a jelöltek sértésnek veszik, hogy egy független civil jelölt is pályára lépett az előválasztáson, ezért nem jelentek meg a vitán.
– Nem tudni nem értek rá, vagy nem érezték magukat kompetensnek a témában vagy esetleg úgy gondolják, már megnyerték a választást, de bár tudtak róla, semmilyen visszajelzést nem adtak, nem mentették ki magukat. A választások előtt ez volt az utolsó időpont, amikor meg tudtuk rendezni ezt a fórumot, de a másik két jelölt részéről az egyeztetés teljes hiánya a jellemző, pedig ez egy jó lehetőség lett volna arra, hogy a ceglédi választópolgárok megismerjék a programjukat, elképzeléseiket. – mondta el a szervező.

Mint kiderült: a Hang és a Tabumentes Ország Egyesület is nyilvános vitát rendez, ők azonban már a választás egy hete alatt szeptember 23-án várják az Ipartestületi székházba a három jelöltet.

Hasonló hírek

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. mire elérkezik a “nagy választáson” még jobban összevesznek, és 2-3 kihívója lesz a fideszesnek
    igazából a jövő évi pénzeső sem kellene a fidesz 2/3-hoz

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...

Ki lesz 2023 legnépszerűbb ceglédi sportolója?

Idén is a cegledisport.hu facebook oldalán lehet szavazni, hogy...

Milyen egy jó biztonsági őr?

    Egy intézmény, szervezet vagy telephely biztonságának fenntartásában nem elegendő...