25.4 C
Cegléd
2024. május 6. hétfő
spot_img

Nemzeti Vágta – térségi sikerekkel

Október első hétvégéjén tartották a Kárpát-medence legnagyobb lovas rendezvényét többezer látogató részvételével a Nemzeti Vágtát Budapesten. Csemő és Abony lovasaival képviselte a térséget. Zboray Viki Marokkó nyergében 5. helyet szerzett Abony színeiben. Petrik Tamás tanítványa 60 lovas közül szerezte meg a szép helyezést.

Az előfutam még reményekkel töltötte el a csemőieket, mert jól sikerült a mester, Petrik Tamás rajtja is és a második helyen, de biztató időeredménnyel galoppoztak át a célvonalon. Azonban a 2017-es vágtagyőztest összesorsolták azzal az ellenféllel, aki a teljes mezőnyben a leggyorsabb volt és azzal a vetélytárssal is, akivel nagyon éleset meccselt a csemői elővágta döntőjében. A középdöntő nagyon jó indult, Petrik Tamás és Vicces vezetett, aztán a verseny közepén győzött a túlerő, így a  páros a negyedik helyen zárt.

A kocsitoló versenyben a 3. hely lett a csemői csapaté. A csapat tagjai:  Fellegvári Szilvia, Huszti Kata, Klementisz Ágnes, Talapka Tiborné, Buresch Árpád, Gyurkó László, Horváth Bence, Nagy László.

Ceglédet lovas idén sem képviselte, de Kövesdy Zsolt ceglédi lovas Látrány települést képviselve a középdöntőben második helyen zárt. A települések standokon is képviseltették magukat, bemutatva Abony, Csemő és Cegléd nevezetességeit, turisztikai látnivalóit.

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

A vártnál is sikeresebb volt a 660 perc sport

Cegléd 660 éve város. Az évforduló alkalmából megrendezett ünnepség...

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...