24.2 C
Cegléd
2023. október 2. hétfő
spot_img

Újabb McDonald’s épül Kecskeméten

A Jókai utcában megkezdődtek Kecskemét harmadik McDonald’s éttermének építési munkálatai. A tervek szerint a következő év első felében már meg is nyílhat a korszerű, autós kiszolgálással rendelkező egység. A „Jövő Élménye” koncepció jegyében épített McDonald’s várhatóan 70 új munkahelyet biztosít majd a környéken élőknek.
Az új éttermi koncepciót olyan jövőbe mutató igények és elvárások hívták életre, amelyek gyökeresen megváltoztatják a Mekizés élményét, és modernizálják a McDonald’s márkát. A „Jövő Élménye” éttermekben a vendégek az igényüknek és elképzelésüknek leginkább megfelelő módon rendelhetik meg, fizethetik ki, kaphatják meg és fogyaszthatják el a termékeket. A kecskeméti egységhez drive kiszolgáló rész is tartozik majd, így a vendégek autóik kényelmében is élvezhetik majd a mekizés élményét.

2014-ben támogatókat toborzott kezdeményezéséhez két diák, akik egy ceglédi McDonald’s nyitásához gyűjtöttek aláírást. Dudás Nikoletta és testvére Szilágyi Ferenc a facebook-on akarta tesztelni van-e érdeklődés egy “Meki” nyitására. Meglepetésükre néhány nap alatt többezren támogatták like-jukkal az oldalt.

Forrás: Keol.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Fűrészláncok, melyek kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek

    Ahhoz, hogy a különböző kerti munkákat gyorsan, hatékonyan és...

Halálfejes lepke Cegléden

Különleges rovar pihent meg Cegléden az Alszegi úton, az...

Hamarosan elkészül a futókör

Folyamatos fejlesztések zajlanak az Újváros szívében, a Vörösmarty téren,...

Szakmai díj a ceglédi rendőrnek

Szeptember 26-28-a között Szombathelyen került megrendezésre a XII. Országos...

Csaló csatornások?

Lapunkat egy Alszegi úti olvasónk kereste meg azzal, hogy ...