26.7 C
Cegléd
2025. szeptember 8. hétfő
spot_img

Alkímia Szegeden

A ceglédi séfről Tóth Pálról cikkezik a Dining Guide. Ahogy arról korábban írtunk Tóth Pál a köveskáli Kővirág után a járvány alatt Alkímia a konyhában címmel szakácskönyvet írt, majd fél éve Szegeden az Alabárdos étteremben alkot.
„A Tisza-part kanyarulatában, az egyetemtől, a szegedi dómtól és a Széchenyi tértől pár perc sétára találjuk az éttermet, amit az idősebbek is biztosan ismernek: az Alabárdos jól ismert Szegeden. Némi útkeresés után az új tulajdonosok és Tóth Pál séf keze alatt sikerült megtalálni azt a hangot, amelyen képes megszólalni 2021-ben is a „jó öreg” Alabárdos. Az ódon falak a legmodernebb konyhát, kísérletező kedvű konyhát és kiváló borok sokaságát rejti. Érdemes belépni.” – számolt be a gasztro szaklap.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

A polgármester és az illegális szemét Csemőben

Szokatlan fotók kerültek nyilvánosságra Csemőben: a helyi vállalkozó, Marosi...

Bezár a nagykőrösi SPAR

Dr. Körtvélyesi Attila Nagykőrös polgármestere tette közzé, hogy a...

Ceglédiek az Ázsia Expresszben

A TV2 ismét műsorra tűzte az egyik legkalandosabb reality...

Győzelemmel kezdett a Cegléd Dabason

A Ceglédi KK SE felnőtt csapata Dabason játszotta őszi...

Fark Zalán Európa-bajnok lett Dániában!

Történelmi sikert ért el a ceglédi Hege Sport Egyesület...