29.9 C
Cegléd
2025. július 1. kedd
spot_img

Alkímia Szegeden

A ceglédi séfről Tóth Pálról cikkezik a Dining Guide. Ahogy arról korábban írtunk Tóth Pál a köveskáli Kővirág után a járvány alatt Alkímia a konyhában címmel szakácskönyvet írt, majd fél éve Szegeden az Alabárdos étteremben alkot.
„A Tisza-part kanyarulatában, az egyetemtől, a szegedi dómtól és a Széchenyi tértől pár perc sétára találjuk az éttermet, amit az idősebbek is biztosan ismernek: az Alabárdos jól ismert Szegeden. Némi útkeresés után az új tulajdonosok és Tóth Pál séf keze alatt sikerült megtalálni azt a hangot, amelyen képes megszólalni 2021-ben is a „jó öreg” Alabárdos. Az ódon falak a legmodernebb konyhát, kísérletező kedvű konyhát és kiváló borok sokaságát rejti. Érdemes belépni.” – számolt be a gasztro szaklap.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Partifecskék költőhelyét rombolta le

A Pest Vármegyei Főügyészség sajtóközleménye szerint természetkárosítás bűntettének megállapítására...

Ismét sikeres volt a Szuperinfó Pingpong Tábor Cegléden

Június 23–27. között rendezték meg a már hagyománnyá vált...

Kerti tárolás új szinten – a rendezettség és a stílus egyben

Egy jól kialakított kert vagy terasz a pihenés és...

Szováti Árpád kilépett a Lokálpatrióta Klubtól

Szováti Árpád bejelentette, hogy kilép a Ceglédi Lokálpatrióta Klub...

Elmarad a tűzijáték

Idén elmarad a tűzijáték augusztus 20-án - erről a...