11.5 C
Cegléd
2025. október 20. hétfő
spot_img

Alkímia Szegeden

A ceglédi séfről Tóth Pálról cikkezik a Dining Guide. Ahogy arról korábban írtunk Tóth Pál a köveskáli Kővirág után a járvány alatt Alkímia a konyhában címmel szakácskönyvet írt, majd fél éve Szegeden az Alabárdos étteremben alkot.
„A Tisza-part kanyarulatában, az egyetemtől, a szegedi dómtól és a Széchenyi tértől pár perc sétára találjuk az éttermet, amit az idősebbek is biztosan ismernek: az Alabárdos jól ismert Szegeden. Némi útkeresés után az új tulajdonosok és Tóth Pál séf keze alatt sikerült megtalálni azt a hangot, amelyen képes megszólalni 2021-ben is a „jó öreg” Alabárdos. Az ódon falak a legmodernebb konyhát, kísérletező kedvű konyhát és kiváló borok sokaságát rejti. Érdemes belépni.” – számolt be a gasztro szaklap.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Cegléden járt Bunyós Pityu

A mulatós zenés és korábbi ökölvívó Cegléden járt, amiról...

Ruttner György és barátai est

Október 16-án ismét megtelt a ceglédi Kossuth Szálló díszterme,...

Egri Méhészek Cegléden

Ceglédre látogatott az Egri Méhész Egyesület mintegy 50 fős...

Nagykőrösi pipa Zacher doktornak

Különleges ajándékot - a nagykőrösi Szabó-pipagyár egyedi termékét -...

Kutyás futó sikerek

Bravúros hétvégét tudhatnak maguk mögött az Alfa Ceglédi Kutyás...