24.7 C
Cegléd
2024. április 28. vasárnap
spot_img

Alkímia Szegeden

A ceglédi séfről Tóth Pálról cikkezik a Dining Guide. Ahogy arról korábban írtunk Tóth Pál a köveskáli Kővirág után a járvány alatt Alkímia a konyhában címmel szakácskönyvet írt, majd fél éve Szegeden az Alabárdos étteremben alkot.
„A Tisza-part kanyarulatában, az egyetemtől, a szegedi dómtól és a Széchenyi tértől pár perc sétára találjuk az éttermet, amit az idősebbek is biztosan ismernek: az Alabárdos jól ismert Szegeden. Némi útkeresés után az új tulajdonosok és Tóth Pál séf keze alatt sikerült megtalálni azt a hangot, amelyen képes megszólalni 2021-ben is a „jó öreg” Alabárdos. Az ódon falak a legmodernebb konyhát, kísérletező kedvű konyhát és kiváló borok sokaságát rejti. Érdemes belépni.” – számolt be a gasztro szaklap.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...