-1.5 C
Cegléd
2023. november 29. szerda
spot_img

Késelés az abonyi kisvendéglőnél

Október 23-án éjjel dulakodás történt a Strand Kisvendéglő előtti közterületen. A vendéglátóhely a közösségi oldalán számolt be az esetről. Mint írták, szeretnének „véget vetni a városban terjedő mindennemű pletykának és vendéglőnk lejáratását célzó posztoknak, kommenteknek. A hétvégi késelés közterületen, az utcán történt, és nem a vendéglőnkben”.
A vendéglő előtti közterületen október 23-án hajnal egy óra tájban két férfi hangos szóváltást követően dulakodni kezdett. Tanúk szerint egy nőn vesztek össze. Hamarosan előkerült egy kés és az egyik férfi megszúrta a másikat. Az étterem munkatársai már a dulakodás kezdetekor kihívták a rendőrséget, de azok csak akkor értek oda, amikor már megtörtént a baj. A sérült férfi ellátására kiérkező mentősöket is az alkalmazottak hívták ki, akiket azonban megfenyegetett a férfi családja azzal, hogy rájuk gyújtják a vendéglőt.
„Dolgozóink tanúvallomást tettek és mindenben az elvárható módon jártak el. Úgy tudjuk, hogy az elkövetőt a rendőrség munkatársai megtalálták. A rendőrség tovább nyomoz az eset kapcsán.” – írta a vendéglő közösségi oldala.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Rémálom az irodai nyomtatás? Nem kell, hogy az legyen!

    A nyomtatók sajnos gyakran lehetnek az irodában a stressz...

Újra Kult Up-oztunk

Cegléden újra a Patkós Irma művészeti iskola látta vendégül...

Év tanára díjak

Átadták november 24-én az "Év tanára" elismeréseket. Matematika, irodalom...

Nemzetközi siker

A Ceglédi VSE utánpótlás birkózói hétvégén Norvégiában nemzetközi kötöttfogású...

Rendőrségi razzia

A napokban közel 600 sebességtúllépést rögzítettek Pest vármegyében. A...